Vuokrauksen peruminen

Voidaksemme tarjota mahdollisimman tasapuolisen käyttökokemuksen sekä auton omistajille, että vuokraajille, olemme asettaneet vuokrauksille peruutussääntöjä ja maksuja jotka koskevat kaikkia varauksia. Mikäli peruutus tehdään peruutusmaksuun velvoittavan ajan puitteissa, maksu hyvitetään korvauksena toiselle osapuolelle. Maksun suuruus vaihtelee peruutuksen tekohetken mukaan. 

Jos haluat peruuttaa vuokrauksen, peruutus on tehtävä joko verkkosivustollamme tai GoMore-sovelluksen kautta. Voit nähdä kaikki vuokravarauksesi, mukaan lukien vahvistamattomat vuokrapyynnöt käyttäjäprofiilisi autonvuokrausten yleiskatsauksessa ja peruuttaa tehdyn varauksen kohdasta "Vuokratiedot" -> Peruuta vuokraus.

Jos vuokralainen peruuttaa varauksen

Auton vuokraajana voit aina peruuttaa tekemäsi vuokravarauksesi ja saada rahasi takaisin, kunhan teet sen viimeistään 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkamista. Jos päätät peruuttaa varauksen alle 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua joudut maksamaan peruutusmaksun auton omistajalle, joka on varannut auton sinulle.

Peruutusmaksut vaihtelevat peruutuksen ajankohdan mukaan seuraavasti riippuen siitä kumpi osapuoli on perunut varauksen:

  Peruutusehto Peruessaan vuokralainen maksaa Auton omistaja saa hyvityksenä 
Yli 48 tuntia vuokra-ajan alkamiseen 0 €. 0 €.
24-48 tuntia vuokra-ajan alkamiseen  25% vuokrahinnasta 25% omistajan tuloista
3-24 tuntia vuokra-ajan alkamiseen 40% vuokrahinnasta 40% omistajan tuloista
Alle 3 tuntia vuokra-ajan alkamiseen, tai jos vuokralainen ei saavu paikalle 100% vuokrahinnasta 100% omistajan tuloista

Huomioithan, että yllä mainitut säännöt koskevat ainoastaan jo vahvistettuja varauksia. Vahvistamattomat vuokrapyynnöt voidaan aina peruuttaa / evätä ilman kuluja.

Jos auton omistaja peruuttaa vuokrauksen

Kun hyväksyt auton omistajana varauksen GoMoressa, sinun odotetaan vuokraavan autosi varauksen tehneelle vuokralaiselle varauksessa määriteltynä ajankohtana. Jos päätät peruuttaa varauksen myöhemmin, esimerkiksi koska auto ei ole enää saatavana tai koska käytät itse autoa, sinun on maksettava vuokralaiselle korvauksena peruutusmaksu. Täyden hyvityksen lisäksi vuokralainen saa ns. GoMore-pisteitä, joita voidaan käyttää uuden auton varaamiseen. Peruutusmaksu vähennetään GoMore-saldostasi.

Peruutusmaksut vaihtelevat peruutuksen ajankohdan mukaan:

Peruutusehto Peruessaan autonomistaja maksaa Vuokraaja saa hyvityksenä
Yli 48 tuntia vuokra-ajan alkamiseen 20 € 2000 GoMore Pistettä ja täysi hyvitys 
24-48 tuntia vuokra-ajan alkamiseen 40 € 4000 GoMore Pistettä ja täysi hyvitys
3-24 tuntia vuokra-ajan alkamiseen
50 € 5000 GoMore pistettä ja täysi hyvitys
Alle 3 tuntia vuokra-ajan alkamiseen, tai jos omistaja ei saavu paikalle   80 € 8000 GoMore Pistettä ja täysi hyvitys

Mikäli peruutat vuokra-aikoja toistuvasti, voi GoMore deaktivoida auton, eikä se näin ollen näy hakutuloksissa. Ilmoituksen aktivointi vaatii yhteydenoton GoMore:n asiakastukeen.

Huomioithan, että yllä mainitut säännöt koskevat vain vahvistettuja varauksia. Vahvistamattomat vuokrapyynnöt voidaan aina peruuttaa / evätä ilman kuluja.