Vuokra-aika ja auton palautus

Jos haluat jatkaa vuokra-aikaa, sinun tulee lähettää pyyntö vuokra-ajan pidennyksestä omistajalle. Voit tehdä tämän nopeasti ja helposti suoraan GoMoren sovelluksessa tai internet-sivuilla. 

Mikäli vuokra-aikana syntyy ylimääräisiä kuluja, joista ei ole sovittu alkuperäisessä varauksessa ja kirjattu vuokrasopimukseen, vuokralainen on vastuussa niiden maksamisesta ja ilmoittamisesta auton omistajalle.

Muista puhdistaa ja tankata auto, sekä tarkistaa auton tilat ennen palautusta. Siistissä kunnossa palautettu auto tekee auton omistajan iloisiksi ja tuottaa erinomaisia käyttäjä-arvosteluja GoMoressa! 

Kun auto palautetaan, vuokrasopimus päätetään samalla sopimuksella joka allekirjoitettiin vuokra-ajan alkaessa. Muista allekirjoittaa sopimus myös palautuksen yhteydessä, samoin kuin teit vuokra-ajan alkaessa. Lisäkuljettaja ei voi palauttaa autoa!

Jos on tapahtunut vahinko tai onnettomuus, tai jos autolle tapahtunut jotain muuta odottamatonta vuokra-ajan aikana, voit lukea kuinka toimia useimmissa odottamattomissa tilanteissa täältä.