Jos vuokrauksen aikana sattuu vahinko

Mikäli autolla ei pysty jatkamaan matkaa, asiakas voi soittaa SOS Internationalille tiepalvelun tai hinauksen järjestämiseksi numeroon +358 34 39 98 47. Auto hinataan aina lähimmälle sellaiselle korjaamolle, joka voi korjata auton. Vaihtoehtoisesti auto voidaan myös korjata tiepalvelun toimesta paikan päällä, mikäli tämä on mahdollista ja edullisempaa. Esimerkkejä paikan päällä suoritettavasta tieavusta tai korjauksesta ovat:

- Auton käynnistysapu akun (12V) loppumisen vuoksi

- Renkaan vaihto

- Ovien avaaminen kun avaimet ovat jääneet sisälle lukittuun autoon.

Täältä voit lukea lisää siitä kuinka toimia, mikäli joudut vuokrauksen aikana onnettomuuteen. 

Suosittelemme lisäksi vielä kertaamaan täydet vakuutusehtomme täältä

Mikäli vuokrauksen aikana syntyy uusia vahinkoja, näistä on ilmoitettava omistajalle auton palautuksen yhteydessä, tai Keyless-vuokrauksessa palautussopimuksessa. Suosittelemme aina ottamaan kuvia vahingoista sovelluksen kautta ladattavaksi suoraan vuokrasopimukseen, sekä lisäksi tallennettavaksi oman puhelimesi muistiin jotta vahinkoilmoituksen käsittelystä voidaan tehdä mahdollisimman sujuvaa. GoMoren kautta vuokratut autot on automaattisesti vakuutettu Omocomin tarjoamalla GoMore-ryhmävakuutuksella. 

Jos autossa on olemassa olevia vaurioita, auton omistajan on kuvattava nämä huolella ja lisättävä vauriokuvaukset vuokrasopimukseen ennen vuokrauksen aloittamista. Vuokralaisen tulee myös tarkistaa, että vuokrasopimukseen on lisätty vaadittava kuvadokumentaatio ja valokuvat olemassa olevista vaurioista. Jos olemassa olevia vahinkoja ei voi esimerkiksi teknisen ongelman takia lisätä vuokrasopimukseen auton luovutushetkellä, suosittelemme ensin päivittämään vuokrasopimuksen. Mikäli vaurioiden lisääminen ei päivittämisenkään jälkeen onnistu, vuokralaisen on otettava yhteyttä GoMore-tukeen joka voi kirjata puuttuvan vaurion vuokrasopimukseen manuaalisesti. Mikäli vaurio vaikuttaa ajamiseen tai saattaa pahentua vuokrauksen aikana, GoMoren tuki voi tässä tapauksessa myös peruuttaa varauksen.

Huomioithan, että et saa vuokrata autoa jonka vaurioita ei ole kuvailtu tarkasti vuokrasopimuksessa. Lisäksi vaurioista tulee olla vuokrasopimuksessa aina selkeät kuvadokumentaatiot, jotka vuokraaja tarkastaa auton noudon yhteydessä. Sekä auton omistajan- että vuokralaisen on allekirjoitettava vuokrasopimus ennen vuokra-ajan alkua, jonka jälkeen molemmat osapuolet ovat hyväksyneet auton luovutuksen siinä kunnossa, kuin se on vuokrasopimuksessa kuvattu.