Varauksen muuttaminen

Jos haluat muuttaa varaustasi, tämä voidaan tehdä ennen kuin vuokra-aika alkaa. Huomioithan, että vain vuokralainen voi tehdä muutoksia olemassa olevaan varaukseen. Joissain tapauksissa auton omistajan on hyväksyttävä muutokset ennen kuin ne tulevat voimaan. Mikäli auton omistaja haluaa tehdä varaukseen muutoksen, hän voi käyttää GoMore-sovelluksen viestitoimintoa ja lähettää vuokraajalle yksityisviestin muutosehdotuksesta. 

Pääset muokkaamaan vuokraustasi napsauttamalla sovelluksessa "Vuokraukset" painikkeen kautta ja valitsemalla tulevan vuokrauksen jonka alapuolelta painat "Muokkaa varausta" näppäintä.

Muuta päivämäärää / auton nouto- ja / tai palautusaikaa

Voit muuttaa auton nouto-tai palautusajankohtaa ennen vuokrauksen alkamista vuokrauksen tiedoista. Pääset tänne kätevästi kahdesta paikasta:

Web-selaimessa:

1) Chat-viestiketjusta, joka sinulla on auki omistajan kanssa. Kun klikkaat sinisellä korostettua sanaa " Varaus" viestiketjun yläreunasta, pääset tarkastelemaan vuokrauksen tietoja ja tekemään muutoksia varaukseen sivun alaosassa. 

2) Navigoimalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaan profiili-ikoniisi, ja klikkaamalla "Vuokravaraukset - Valitse vuokraus - Muuta varaustasi"

Sovelluksessa:

1) Chat viestiketjusta, eli valitsemalla sovelluksen alapalkista "Viestit" ja valitsemalla keskustelun kyseessä olevan omistajan kanssa. Löydät sinisellä korostetun "Varaus" linkin keskustelun ensimmäisestä viestistä, jossa lukee lähettämäsi varauspyynnön tiedot.

2) Sovelluksen etusivulta klikkaamalla varausta jota haluat muuttaa, jonka jälkeen pääset tekemään muutoksia kohdassa "Muokkaa varaustasi". 

Muutokset tulevat voimaan vasta, kun auton omistaja on sen hyväksynyt. Tämän vuoksi suosittelemme, että sovit alkuperäisen vuokrapyyntösi jälkeen tulevista muutoksista omistajan kanssa etukäteen chatissa. 

Tee lisäyksiä varaukseen

Lisää kilometrejä, jos aiot ajaa pidempiä matkoja

On edullisempaa lisätä varaukseen lisäkilometrejä ennen vuokrauksen alkua, jos tiedät että aiot ajaa pidempiä matkoja kuin mitä perushintaan sisältyvä kilometrimäärä sallii. Varauksen lisäkilometrit tulevat voimaan ja veloitetaan vuokraajalta vasta kun auton omistaja on ne hyväksynyt. Voit katsoa hinnat ja lisätä varaukseen kilometrejä vuokrauksen tiedoista. 

Lisäkuljettaja

Lisää varaukseen ylimääräinen kuljettaja, joka voi lisäksesi ajaa autoa vuokrauksen aikana. Voit katsoa hinnat ja lisätä varaukseen ylimääräisen kuljettajan vuokrauksen tiedoista.

Pienennä omavastuuta hintaan 10/25€ per päivä

Mikäli jotain yllättävää sattuu, voit varautua tähän minimoimalla sinulle koituvat korvauskustannukset omavastuun vähentämisen avulla. Vuokrahintaan sisältyvän vakuutuksen omavastuuosuuden (1000€) sijasta maksat omavastuun pienentämisen jälkeen sattuneesta vahingosta ainoastaan 350 tai 0€ omavastuun.


Vaihda maksukortti tai käytä alennuskoodia / pisteitä

Vaihda maksukortti:

Voit vaihtaa varauksen maksukorttia käyttäjäprofiilisi vuokratiedoissa. Huomioithan, että pitääksesi jo tehdyn varauksen voimassa, tulee uudella maksukortilla olevan varauksen vastata olemassa olevaa varausta, mukaan lukien mahdolliset lisäykset / muutokset.

Käytä alennuskoodia tai GoMore-Pisteitä

Oletko saanut alennuskoodin vai onko sinulla käyttäjätililläsi GoMore-pisteitä joita haluat käyttää? Voit hyödyntää nämä menemällä vuokratietoisi ja lisäämällä alennuskoodi / pisteet. Varauksen lopullisesta hinnasta vähennetään alennuskoodin tai GoMore-Pisteiden mukainen summa joka palautetaan maksukortillesi.

Jatka varaustasi

Kun vuokra-aika on alkanut, voit pidentää nykyistä vuokra-ajanjaksoa napsauttamalla "Jatka vuokra-aikaa", jonka löydät napsauttamalla varaustasi verkon tai sovelluksen kautta. Huomioithan, että et voi pidentää vuokrausta jälkikäteen menneisyydessä olevaan ajankohtaan.

Pidennyksen hinta lasketaan auton päivähinnan mukaan, emmekä anna alennusta pidemmästä jatkosta. Vuokraaja maksaa koko päivästä (8-24h) ja lyhyempien 0-8h vuokrausten osalta hinnoittelu on lineaarinen. Veloitamme myös 4 € + 5 % palvelumaksun per vuokrapäivä, joka lisätään auton omistajan asettamaan päivähintaan jokaiselta alkavalta vuokrapäivältä.   

Vuokra-aikaa voidaan pidentää vähintään yhdellä tunnilla ja enintään 30 päivään asti laskettuna vuokrauksen alkamisajankohdasta. 

Alennuskoodia tai GoMore-pisteitä ei voi käyttää varauksen jatkamiseksi. Mikäli lisäät vuokraukseesi päiviä vuokrauksen aikana, et voi saada alennusta päivähinnasta joka näkyy ainoastaan alkuperäisen vuokravarauksesi teon yhteydessä. 

Vuokra-aikaa pidennettäessä päivissä, jokaiseen lisäpäivään sisältyy 200 km ajomatkaa.