Yritysomisteiset autot ja kaupallinen vuokraaminen

GoMoren kautta voit vuokrata yrityksesi autoja jäsenillemme tai vuokrata vaikkapa useampaa autoa toiminimelläsi kaupallisessa tarkoituksessa. GoMore onkin erinomainen kanava autojesi markkinointiin ja liiketoimintasi kasvattamiseen ilman, että sinun täytyy maksaa ilmoituksen rekisteröinnistä tai näkyvyydestä. Lisäksi GoMore huolehtii puolestasi autonvuokraajien henkilöllisyyden turvallisesta varmentamisesta ja maksuliikenteen sujuvuudesta! 

Mikäli haluat vuokrata yrityksesi autoja kaupallisena omistajan GoMoren kautta, sinun tulee autoilmoitusta luodessasi merkitä itsesi yritysauton-omistajaksi. 

Yritysomisteisia autoja vuokratessa on tärkeää huomioida, että yritysautoja ja kaupallista vuokraustoimintaa koskevat GoMoren kautta vuokrattaessa eri ehdot kuin yksityisauton vuokraamista. Nämä poikkeukset esitellään alla. 

 1. GoMoren yksityisille autonomistajille tarjoama ryhmävakuutus ei kata yritysautojen vuokrauksia tai kaupallisessa tarkoituksessa harjoitettua vuokraustoimintaa alustan kautta miltään osin. Näin ollen, yritysauton omistajana tai haltijana olet vastuussa autolle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista oman ajoneuvovakuutuksesi kautta. Mikäli auton vuokraaja aiheuttaa vahingon, GoMore auttaa mielellään auton omistajaa ja vuokraajaa vahingon selvittämisessä, mutta auton omistaja vastaa vahingon käsittelystä oman vakuutusyhtiönsä kanssa. 
 2. Vahingon sattuessa yritysautolle, vuokraaja ja auton omistaja kirjaavat vahingot GoMoren vuokrasopimukseen normaaliin tapaan auton palautuksen yhteydessä. GoMore ottaa yhteyttä yritysauton omistajaan ja auttaa tätä tarvittavan dokumentaation saamisessa vakuutuskäsittelyä varten. GoMore voi auttaa omavastuun veloituksessa. Lisää aiheesta täältä. GoMore voi myös tarvittaessa auttaa auton omistajaa esimerkiksi maksamatta jääneen parkkisakon kanssa veloittamalla parkkisakon jälkikäteen vuokraajan maksukortilta. 
 3. Yritysautojen omistajille GoMoren palvelumaksu on ainoastaan 15 % (yksityishenkilöille 25 %). Näin yrittäjä voi kustannustehokkaasti ottaa käyttöönsä GoMoren laadukkaana markkinointikanavana, joka hoitaa lisäksi autonvuokraajien varmentamisen vahvaa sähköistä tunnistautumista käyttäen sekä huolehtii turvallisesta ja luotettavasta maksujen välityksestä.   
 4. Voidaksemme tarjota kaikille vuokralaisjäsenillemme laadukkaan vuokrauskokemuksen riippumatta siitä, vuokraako tämä auton GoMoren kautta yksityiseltä - vai kaupalliselta vuokraajalta, kaupallisen omistajan on tarjottava vuokralaisille kattavuudeltaan vähintään samantasoinen vakuutus vuokrausten ajaksi, kuin mitä GoMore tarjoaa yksityisautojaan kauttamme vuokraaville omistajille. Tämä tarkoittaa, että: 
  1. Kaupallisen omistajan on huolehdittava siitä, että ajoneuvo on lakisääteisesti liikennevakuutettu vuokraukseen ilman kuljettajaa. 
  2. Auto on kaskovakuutettu vähintään samalla kattavuudella kuin mitä GoMoren tarjoama Omocom-vakuutus on kattavuudeltaan, sisältäen: runkovahingot, autovahingot, palovahingot, ilkivallan, varkaudet, murrot, lasinvaihdot, ja tieturva-palvelun.  
  3. Tiepalvelun täytyy olla vuokralaiselle saatavilla ilman omavastuuta ja tiepalvelun tiedot on lisättävä auton profiiliin "Vahingot ja ilmoitukset" välilehdelle.
  4. Vuokralaiselle asetettava omavastuu saa olla enintään sama kuin GoMoren yksityisille autonvuokraajille tarjoamassa vakuutuksessa, eli 1000 €. Omavastuun osuus on selvästi ilmoitettava autoilmoituksen kuvauksessa.

   Voit halutessasi sallia vuokraajan pienentävän omavastuun 350€:n ostamalla 8€ per päivä lisäpalvelun. Tämä onnistuu autoprofiilisi "Varausasetukset" kohdasta.

Mikäli vuokraaja alentaa omavastuuta GoMore perii 30% palvelumaksun.