Vuokraukseen sisältyvät kilometrit ja lisäkilometrien ostaminen

Kun vuokraat auton GoMoren kautta, hintaan sisältyy 200 km / päivä (24h). Näet sisältyvien kilometrien kokonaismäärän varausprosessin vaiheessa 1. Pidemmissä vuokrauksissa vuokraukseen sisältyvät kilometrit vähenevät. Esimerkiksi kahden päivän vuokraukseen sisältyy 390km ja viikon vuokraukseen sisältyy 1110km.

Voinko ostaa ylimääräisiä kilometrejä?

Kyllä! Jos haluat ajaa pidempiä matkoja kuin mitä sisältyvät kilometrit antavat myöden, suosittelemme, että lisäät vuokra-aikaan ylimääräisiä kilometrejä jo varausta tehdessäsi, jolloin hinta lisäkilometreille on 0,17€/km.

Jos tiedät etukäteen, että aiot ajaa pidemmän matkan, suosittelemme lisäämään ylimääräisiä kilometrejä etukäteen varausta tehdessäsi. Näin auton omistaja tuntee paremmin varauksesi ja tietää matkan joka autolla tullaan ajamaan. Tässä tapauksessa lisäkilometrien hinnat tulee näkyä selkeästi auton kuvauksessa.

Mitä tapahtuu, jos ylitän varaukseni kokonaiskilometrimäärän?

Jos haluat ajaa pidempiä matkoja kuin mitä sisältyvät kilometrit antavat myöden, sinun täytyy maksaa 0,24€ plus palvelumaksu per lisäkilometri (tai auton omistajan erikseen auton kuvauksessa määrittelemä hinta kilometreille). Käyttämättömiä kilometrejä ei hyvitetä. Jos et ole maksanut ylimääräisistä kilometreistä ennakkoon mutta ajat pidemmän matkan kuin mitä varaukseesi on sisällytetty, auton omistajalla on oikeus veloittaa sinulta lisäkustannuksia jokaista ajettua lisäkilometriä kohden auton palautuksen yhteydessä. Jälkikäteen maksettujen ylimääräisten kilometrien hinta on 40% kalliimpi kuin varauksentekohetkellä lisättyjen kilometrien hinta. GoMore veloittaa vuokraajalta lisäksi 5% palvelumaksun, kun maksamme jälkikäteen rekisteröidyistä ylimääräisistä kilometreistä kuuluvan summan auton omistajalle.

Kuinka ajettujen kilometrien määrä lasketaan vuokrauksen jälkeen?

Oikean mittarilukeman määrittämiseksi on tärkeää, että mittarilukema on kirjattu vuokrasopimukseen sekä autoa noudettaessa että palautettaessa. Muistathan, että sekä auton omistajien että vuokralaisten on tarkistettava että vuokrasopimukseen on merkitty oikeat luvut.

Kuinka veloitetaan mahdolliset lisäkustannukset, jos vuokralainen on ajanut liikaa vuokrauksen aikana?

Kun mittarilukeman tilastot syötetään vuokrasopimukseen, GoMoren järjestelmä laskee automaattisesti onko vuokralainen ajanut enemmän kuin mitä hänen varauksensa sallii. Mikäli kilometrimäärä on ylittynyt, GoMore veloittaa vuokralaiselta lisämaksun 24 tunnin sisällä vuokra-ajan päättymisestä. Veloitus tapahtuu samalla maksukortilla, jota käytettiin varauksenteon yhteydessä. Vuokralaiset saavat tietoa ylimääräisten kilometrien automaattisesta veloituksesta ja hinnasta sekä tekstiviestillä, että sähköpostitse. 

Jos summaa ei voida veloittaa vuokralaisen maksukortilta, molemmat osapuolet saavat GoMorelta sähköpostin jossa suosittelemme että vuokralainen maksaa auton omistajalle suoraan esimerkiksi tilisiirrolla. Mikäli omistaja ja vuokralainen eivät syystä tai toisesta saa yhdessä sovittua maksusta, he voivat ottaa GoMoreen yhteyttä auttaaksemme perimään vuokralaiselta lisäkustannukset jälkikäteen ja maksamaan nämä auton omistajalle.