Autonomistajan ansioiden maksaminen ja nostaminen

Kun olet laittanut autosi vuokralle GoMoreen, hyväksytyt vuokraajajäsenet (joille on tehty turvallisuustarkastus) voivat nyt lähettää sinulle vuokrapyyntöjä. Voit lukea lisää siitä, mitä tehdä ennen ensimmäistä vuokrapyyntöäsi täältä.

Kun ensimmäinen vuokrauksesi on päättynyt, GoMore profiiliisi aukeaa uusi valikko - "Ansiot". Löydät ansiot valikon sekä GoMore-sovelluksesta, että selainversiostamme. 

Ansioista pääset syöttämään palveluun tilinumerosi IBAN-muodossa ja pyytämään ansioita maksuun silloin kun haluat tulouttaa ne omalle pankkitilillesi. Voit myös tarkastella saldostasi menneitä vuokrauksiasi esimerkiksi veroilmoituksen täyttöä varten. Lisäksi näet yhteenvedon ansioistasi kuukausi sekä vuositasolla. 

Autonomistajan GoMoren kautta ansaitsemat tulot siirretään aina omistajan GoMore-tilille 24 tunnin kuluttua vuokra-ajan päättymisestä. Vuokrauksiin liittyvät tilitykset löytyvät GoMore-profiilisi Saldo-kohdasta. Jotta voit siirtää rahat pankkitilillesi, sinun on ilmoitettava meille tilitietosi IBAN-muodossa ja klikattava profiilisi Ansiot-kohdasta "Nosta". 

IBANia lisättäessä huomioithan seuraavat asiat:

1. Tarkistathan, että lisäämäsi IBAN-koodi on varmasti oikein
2. Kokeilethan lisätä tarvittaessa IBAN-koodin numero numerolta, ilman että kopioit sen kyseiseen kenttään jostain muualta
3. Syötäthän IBAN-koodin ilman välilyöntejä

Maksut suoritetaan auton omistajien pankkitileille joka tiistai ja torstai, jonka jälkeen saat summan tilillesi yleensä 3 pankkipäivän kuluttua maksusta, vastaanottajan pankista riippuen. Jos et ole saanut rahaa tilillesi yli 5 päivän kuluttua maksupäivästä, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen support@gomore.fi