Pikavaraukset

Auton omistajat voivat aktivoida käyttäjäprofiilinsa kautta auton pikavaraustoiminnot. Tämä tarkoittaa sitä, että vuokralaisen varauspyyntö hyväksytään automaattisesti jos vuokraajan ilmoittama vuokra-aika ja auton saatavuus vastaavat toisiaan (perustuen aikoihin, jotka auton omistaja on määrittänyt pikavarauksille kalenterissaan). 

Kuka voi käyttää pikavarauksia?

Kaikki GoMoren hyväksymät ja vahvistetut vuokraajat voivat varata autoja pikavarausten kautta. 

Voinko auton omistajana valita, milloin joku voi varata autoni suoravarauksen kautta?

Kyllä, auton omistaja päättää pikavarausten saatavuudesta. Kun määrität autollesi saatavuusajat, auton voi varata vain kalenterisi puitteissa. 

Mitä jos unohdan että olen aktivoinut pikavaraukset?

Ei hätää, me muistutamme sinua! Saat aina käyttäjäprofiiliisi ilmoituksen ja sähköpostivahvistuksen uudesta varauksesta. Saatavuustietojen lisäksi voit määrittää profiilissasi kätevästi kuinka paljon etukäteen haluat saada ilmoituksia uusista varauksista ja kuinka paljon etukäteen vuokraajat voivat tehdä pikavarauksia.

Kuinka pikavarattavissa olevat autot näkyvät hakutuloksissa?

Autot, jotka on mahdollista varata pikavarauksilla saavat GoMorelta paremman näkyvyyden hakutuloksissa. Hakutoiminnossa on myös pikavarauksille omistettu suodatin. Pienet kuvakkeet haussa ja vuokra-ilmoituksissa osoittavat myös, että auton taataan olevan varattavissa ja käytettävissä vuokraajan hakemana ajankohtana. 

Mitä tapahtuu, jos auton omistaja hylkää pikavarauksen tai peruuttaa sen hyväksymisen jälkeen?

Auton omistaja voi aina hylätä varauspyynnön ilmaiseksi. Jos auton omistaja on hyväksynyt varauksen ja peruuttaa sen jälkikäteen, normaalit varausten peruutuksia koskevat ehdot pätevät. Lue lisää peruutusehdoista täältä!