Näin saat enemmän varauksia autollesi

Keyless 

Jos pidät autoasi usein vuokrattavissa ja auton malli on yhteensopiva avaimettoman (Keyless) järjestelmämme kanssa, kannattaa harkita Keyless-järjestelmän asennuttamista autoosi. Keyless laite asennetaan ajoneuvon lukitusjärjestelmään valtuutetun mekaanikkopartnerimme toimesta, ja GoMore vastaa asennuttamisen kustannuksista kun pidät järjestelmää aktiivisena autossasi 12 kk ajan. Keyless mahdollistaa auton vuokraamisen vahvistetuille GoMore-jäsenille ilman, että omistajan tarvitsee osallistua auton luovutukseen tai palautukseen. Vuokraaja voi avata ja sulkea auton lukituksen suoraan GoMore-sovelluksensa kautta. Keyless helpottaa aktiivisen GoMore-autonomistajan elämää ja on Pohjoismaissa jo erittäin suosittu sekä auton omistajien että vuokraajien keskuudessa!

Mikäli olet kiinnostunut Keyless-järjestelmän asennuksesta autoosi, voit jättää meille yhteydenottopyynnön täällä niin jutellaan asiasta lisää!

Oikea hinta

On tärkeää, että olet hinnoitellut autosi sopivasti suhteessa muihin vaihtoehtoihin. Päätät aina auton hinnan itse, mutta suosittelemme, että noudatat hintasuosituksiamme, jotka olemme laskeneet huolellisesti vastaavien autovaihtoehtojen perusteella, huomioiden sekä GoMoressa että kilpailevissa autovuokraamoissa listatut autot. Voit helposti noudattaa suosituksiamme, jotka ilmestyvät näkyvillesi aina kun määrität tai muokkaat auton hintaa.

Varmistaaksemme, että autosi hinta on oikea juuri oikealla hetkellä, suosittelemme myös aktivoimaan dynaamisen hinnoittelun.

Voit lukea kattavan hinnoittelua käsittelevän kirjoituksemme  täältä

Selkeä, erottuva ja informatiivinen ilmoitus 

Jotta vuokralainen saisi hyvän ja kattavan käsityksen autostasi, sinun kannattaa kirjoittaa informatiivinen esittelyteksti autosi ilmoitukseen. Tähän voit kirjoittaa tietoa esimerkiksi auton koosta, toimitusmahdollisuudesta, vaihteistotyypistä, lisäominaisuuksista, AUX-paikasta, bluetoothista, peruutustutkasta tai kamerasta, pysäköintiluvasta, matkapuhelimen laturin yhteensopivuudesta, lastenistuimesta, polkupyörätelineestä jne. Kuvailethan myös auton kunnon tarkasti mutta myyvästi!

Mikäli tarvitset vinkkejä ilmoituksen tekoon, olethan yhteydessä tukeemme

Edustavat kuvat

Hyvälaatuiset valokuvat toimivat tärkeänä osana vuokraajan autostasi saamaa ensivaikutelmaa. Suosittelemme, että otat noin 8 kuvaa eri kuvakulmista esitellen sekä auton sisä- että ulkopuolen. Sisäpuolelta otettujen kuvien on hyvä esitellä istuimia, tavaratilaa sekä kuljettajan istuinta ja vaihteistoa.

Pikavaraukset 

Jos tiedät, että autosi on käytettävissä tiettyinä aikoina ja päivinä, sinun kannattaa ehdottomasti aktivoida pikavaraukset profiilissasi. Tämä tarkoittaa sitä, että vuokralaisen varauspyyntö hyväksytään automaattisesti jos vuokraajan ilmoittama vuokra-aika ja auton saatavuus vastaavat toisiaan (perustuen aikoihin, jotka olet määrittänyt pikavarauksille kalenterissasi). Autot, jotka on mahdollista varata pikavarauksilla saavat GoMorelta myös paremman näkyvyyden hakutuloksissa ja näkyvät listaussivulla pienellä salama-ikonilla varustettuina. Autonomistaja voi asettaa pikavaraukset aktiiviseksi ensimmäisen vuokrauksen jälkeen. 

Lue lisää pikavarauksista täältä

Ajantasainen saatavuuskalenteri

Jotta vuokraajat näkevät milloin autosi on käytettävissä, on tärkeää, että pidät autosi saatavuuskalenterin ajantasalla. Voit helposti estää päivät tai ajat kun tarvitset autoa itse tai kun et halua vuokrata sitä. Kun autosi on estetty varauksilta se ei myöskään näy hauissa joita vuokraajat näille päiville tekevät. Tällä tavoin vältät myös vuokraajien sinulle lähettämiä tarpeettomia pyyntöjä, jotka vaikuttavat kielteisesti hyväksymisasteeseen ja tätä kautta myös houkuttelevuuteesi omistajana. 

Vuokrapyyntöjen hyväksymisaste

Mitä enemmän varauksia hyväksyt, sitä korkeampi on hyväksymisasteesi. Korkean hyväksymisasteen omaavat autonomistajat saavat enemmän vuokrapyyntöjä ja autosi näkyy myös korkeammalla hakukentässä, kun vuokralainen etsii autoa.

Nopea vastausaika

Se, kuinka nopeasti vastaat varauspyyntöihin, vaikuttaa vastausaikaan joka näkyy autoprofiilissasi. Samoin kuin hyväksymisaste, myös nopea vastausaika (vuokrapyyntöjen hyväksyminen ja hylkääminen) vaikuttaa siihen kuinka paljon vuokrapyyntöjä saat ja kuinka korkealla autosi näkyy hakutuloksissa. 

Tehosta autosi näkyvyyttä

Voit hankkia autollesi tehostettua näkyvyyttä ja enemmän vuokrapyyntöjä monin edellä mainituin tavoin, mutta suosittelemme kokeilemaan myös GoMoren Boost-toimintoa nostaaksesi ilmoituksesi hakutulosten kärkijoukkoon! Jos olet GoMoreen liittynyt uusi auton omistaja, ole meihin yhteydessä niin saat meiltä tervetuliaislahjaksi ilmaisen boostin saadaksesi hyvän alun vuokrauksillesi. 

Noudattamalla yllä olevia vinkkejä autosi näkyy hakutulosten joukossa ensimmäisenä, mikä johtaa siihen että saat enemmän varauksia - ja ansioita. Jos haluat enemmän apua uusien varauspyyntöjen hankkimiseen, ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme!