Mitä tarkoitamme dynaamisella hinnoittelulla?

Dynaaminen hinnoittelu tarkoittaa sitä, että GoMore säätää auton hinnan automaattisesti vastaamaan päiväkohtaista kysyntää - Näin voimme varmistaa, että ansaitset mahdollisimman paljon autollasi. Hintasi muuttuu vuodenajasta ja päivästä riippuen, joten auton vuokraus on kalliimpaa, kun useampi ihminen tarvitsee autoa ja hieman edullisempaa niinä päivinä, jolloin kysyntä ei ole yhtä suurta.

Dynaamisen hinnoittelun avulla saat siis enemmän vuokrapyyntöjä, kun kysyntä on vähäisempää, ja ansaitset enemmän aikana, jolloin monet ihmiset tarvitsevat autoa.

Kuinka dynaaminen hinnoittelu otetaan käyttöön / pois käytöstä?

Toimi seuraavasti:

Sivuston kautta: Autosi -> Muokkaa autoa -> Hinnnoittelu -> Dynaaminen hinnoittelu

Sovelluksen kautta: Tili -> Muokkaa autoa -> Hinnnoittelu -> Dynaaminen hinnoittelu

Kuinka hinnat määritetään?

Hintatasoja säädetään kalenterivuoden perusteella, jolloin tietyt ajanjaksot luokitellaan korkean sesongin ajoiksi ja toiset taas matalan sesongin ajoiksi. Päivittäinen hinta perustuu siis siihen ajankohtaan, jossa joku haluaa varata autosi.

Korkea sesonki:

1. kesäkuuta - 31. elokuuta  

18. joulukuuta 2021 - 10. tammikuuta 2022

Muut päivät vuonna 2021, kuten lomat, pyhäpäivät ja koululomat, jolloin autojen kysynnän odotetaan olevan suuri:

Kesälomat: 25. kesäkuuta - 15. elokuuta 

Syysloma: 18. lokakuuta - 24. lokakuuta

Joululoma: 17. joulukuuta - 2. tammikuuta

Voinko itse määrittää hintatasot dynaamiselle hinnoittelulle?

Kyllä, voit nähdä ja säätää hintatasoa korkean ja alhaisen sesongin aikana napsauttamalla Autosi -> Muokkaa autoa -> Hinnoittelu -> Muokkaa hintatasoja.

Suosittelemme, että noudatat ohjeita, mutta jos haluat itse päättää kuinka paljon hinnan tulisi vaihdella vuodenajasta riippuen. Voit säätää hintatasoja myös manuaalisesti tai asettaa dynaamisen hinnan ei-aktiiviseksi. Näin voit varmistua siitä, että autosi vuokrahinta hinta on sama vuodenajasta riippumatta.