Näin tilaan leasing-auton

Kun olet tehnyt tilauksen leasing-autosta GoMoren verkkosivuston kautta, tilaustietosi ja valitsemasi mallivaihtoehdot lähetetään leasing-kumppanillemme, josta ollaan sinuun yhteydessä. 

Leasing-auton tilaaminen GoMoren kautta on helppoa!

Leasing-kumppanimme myös suorittaa luottotietojen tarkistuksen. Jos luottosi hyväksytään, sinulle lähetetään sähköpostitse allekirjoitustasi vaille valmis vuokrasopimus. Tilauksesi on sitova vasta kun olet allekirjoittanut leasing-sopimuksen, jonka jälkeen tilaamme auton sinulle jälleenmyyjältämme. Kun auto on valmis noudettavaksi, jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä antaen tarvittavat lisätiedot ja ohjeet auton noutamiseksi.

Myös GoMorelta ollaan sinuun yhteydessä tilauksen teon jälkeen leasing-auton jälleenvuokraamiseen ja mahdollisiin Keyless-asennuksiin liittyen. Lisäksi voit tässä kohtaa kertoa, mikäli sinulla on muita toiveita tai kysymyksiä liittyen GoMore Leasingiin.

Voinko peruttaa tekemäni sopimuksen?

Voit perua sopimuksen 14 päivän sisällä sopimuksen allekirjoittamisesta. Peru sopimuksesi tällä lomakkeella.

Vastaamme myös mielihyvin kysymyksiisi GoMore Leasingia koskien! Voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse osoitteessa leasing@gomore.fi tai puhelimitse +358 9 42450192.