Leasing-auton valitseminen

Autojen vuokrausvaihtoehdot

Meillä on autoja useilta eri merkeiltä ja monista kokoluokista. Etsitpä sitten sähköautoa, hybridiä tai automaattivaihteistolla varustettua autoa, tarjoamme sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Tarjolla on sekä uusia että käytettyjä leasing-autoja.

Jokaisessa tarjouksessa näet tarkemmin, mitä tarjous sisältää - katso mainosteksti tai napsauta "siirry valintoihin", niin näet tarkemmin, mitä tarjous sisältää sekä mahdolliset lisäpalvelut/varusteet.

Esimerkkejä lisävarusteista:

• Vetokoukku
  • Keyless-tekniikka
  • Rengassäilö
  • Auton väri (värivaihtoehtoja voidaan usein toivoa, mutta mitään ei voida taata. Mikäli tämä on edellytys autollesi, kerrothan meille tästä, kun GoMore ottaa sinuun yhteyttä tilauksen vahvistamisen yhteydessä).

Vastaamme myös mielihyvin kysymyksiisi GoMore Leasingia koskien! Voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse osoitteessa leasing@gomore.fi tai puhelimitse +358 9 42450192.