Auton laittaminen vuokralle

Autoilmoituksen luonti GoMoren alustalla:

Jos autosi täyttää GoMoren kautta vuokrattavia autoja koskevat vaatimukset, voit ilmoittaa autosi ilmaiseksi ja helposti vuokrattavaksi GoMoren kautta.

Kiinnostava, yksityiskohtainen ja ajantasainen ilmoitus tuo sinulle enemmän vuokrauspyyntöjä. Muista myös lisätä selkeät ja hyvälaatuiset kuvat autostasi! Tämä onnistuu helpoiten, kun lataat sovelluksemme Androidille tai iOS: lle.

Määrität itse autosi vuokraukselle hinnan. GoMorella on paljon tietoa siitä minkä hintaisia autoja vuokrataan eniten (myös suhteessa esimerkiksi kaupallisiin autonvuokraamoihin), jonka takia ilmoituksen luonnin yhteydessä suosittelemme sinulle sopivaa hintaa auttaaksemme sinua saamaan mahdollisimman paljon vuokrauspyyntöjä. 

Lopulta sinä kuitenkin päätät vuokrahinnasta, jota pidät kohtuullisena autollesi. Jos haluat tietää vastaavien autojen kustannukset, voit etsiä niitä helposti alustaltamme. Uudella, hyvin varustellulla mallilla voi olla korkeampi hinta, kun taas vanhemmalla ja vaatimattomammin varustellulla mallilla vuokrahinnat ovat usein matalammat. Voit lukea lisää hinnoittelusta täältä!

Kun olet luonut ilmoituksesi, voit kytkeä päälle pikavaraukset. Jotta tämä ominaisuus toimisi, kalenterisi on oltava ajantasalla ja sen tulee näyttää milloin auto on käytettävissä. Ajantasainen kalenteri kertoo myös vuokraajille päivämäärät jolloin tiedät käyttäväsi autoa itse ja milloin auto ei ole vuokrattavissa. Pikavaraustoiminnon aktivoimisen yhteydessä voit myös ilmoittaa ajat milloin pystyt luovuttamaan auton vuokraajalle.

Kun ilmoitus on luotu, voit lisätä tähän autossasi jo mahdollisesti olemassa olevia vaurioita. Näin kaikki vauriot lisätään automaattisesti vuokrasopimukseen jotta voit helposti seurata jos vuokra-aikana on tapahtunut uusi vahinko.

Jos haluat, että autosi näkyy mahdollisimman korkealla hakutuloksissa, voit myös tehostaa ilmoituksesi näkyvyyttä alustallamme Boostin avulla! 

Mikäli tämä artikkeli herätti lisäkysymyksiä, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä GoMoreen niin autamme sinua! Yhteystietomme löydät täältä