Mikä on GoMore Keyless?

GoMore Keyless mahdollistaa auton noudon ja palautuksen ilman, että auton omistajan ja vuokraajan tarvitsee tavata henkilökohtaisesti. GoMoren autonomistajajäsenet voivat päivittää autonsa Keyless-autoksi, kunhan GoMoren valtuutettu asennuskumppani on asentanut autoon pienen laitteen, jonka avulla se voidaan lukita ja avata GoMore-sovelluksen kautta. Ja mikä parasta - GoMore vastaa Keyless-laitteen asennuskuluista, ja sinä saat Keyless omistajana keskimäärin viisi kertaa enemmän varauspyyntöjä kuin tavallisten autojen omistajat!

Auton varaaminen ja vuokraaminen tapahtuu muutoin samalla tavalla kuin muillakin vuokra-ajanjaksoilla, jolloin vuokralaiset lähettävät auton vuokraamisen pyynnön, jonka auton omistaja hyväksyy. Jos Pikavaraus -toiminto on aktivoitu, varaus hyväksytään automaattisesti. Lue lisää Pikavarauksista täältä.

Kun varaus on hyväksytty, vuokralainen noutaa auton ja palauttaa auton ilman, että auton omistajan on oltava paikalla. Vuokralaiset dokumentoivat auton kunnon ottamalla kuvia autosta noudon ja paluun aikana. Auton polttoainetaso ja mittarilukema luetaan useimmissa tapauksissa automaattisesti. Tämäkin on yksi GoMore Keyless-auton hyvistä puolista!

GoMore tarjoaa autonomistajille Keyless-asennuksia tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa), Turussa ja Tampereella. Mikäli olet kiinnostunut Keyless-laitteen asentamisesta autoosi, voit lukea lisää ja jättää meille yhteydenottopyynnön täällä.

Kurkkaa vielä alta video siitä, kuinka GoMore Keyless-vuokraus toimii käytännössä:

Tavoitat meidät Keyless-asioissa joko sähköpostitse osoitteesta keyless@gomore.fi tai puhelimitse numerosta +358 9 42451274 (arkisin 9–12 & 13–16).