Mitä GoMore Keyless maksaa autonomistajalle?

Keyless-laitteen asennus ja poistaminen ovat autonomistajille sekä leasing-asiakkaillemme ilmaista. 

  • GoMoren leasing-asiakkaille tarjoamme asennuksen ja Keyless-laitteen neljäksi kuukaudeksi ilmaiseksi. Tämän jälkeen Keyless-laitteen pitäminen maksaa 15 € kuukaudessa. Laitteen asentaminen ja poistaminen autosta on leasing-asiakkaillemme ilmaista. 
  • Yksityisomistuksessa oleville autoille joihin asennetaan Keyless-laite, GoMore tarjoaa asennuksen ja Keyless-laitteen autonomistajalle ilmaiseksi kolmeksi kuukaudeksi. Tämän jälkeen Keyless-laitteen pitäminen autossa maksaa autonomistajalle 25 € tai 15 € (väh. 2 autoa vuokralla GoMoressa). Keskimäärin tienaat tämän takaisin yhdellä lisävuokrauksella ja kuukausikulu on pääsääntöisesti myös verovähennyskelpoinen Suomessa. 
  • Keyless on aktiiviselle GoMore-autonomistajalle erittäin houkutteleva vaihtoehto, koska se tekee vuokraamisesta sujuvampaa sekä sinulle että vuokralaisille, ja samalla lisäät autosi vuokrauskysyntää. Keskimäärin Keyless-autoa vuokrataankin 5 kertaa enemmän kuin tavallista GoMore autoa!

Mikäli kiinnostuit Keyless-järjestelmän asentamisesta omaan autoosi, tai mikäli haluat saada lisätietoa GoMoren Leasing-tarjouksista, olethan yhteydessä meihin osoitteessa support@gomore.fi. Voit myös lukea lisää ja jättää meille yhteydenottopyynnön koskien GoMore Keylessia täältä.