Mitä GoMore Keyless maksaa autonomistajalle?

Keyless-laitteen asennus ja poistaminen ovat autonomistajille sekä leasing-asiakkaillemme ilmaista. 

  • GoMore Leasing-asiakkaamme saavat Keyless-laitteen autoonsa ilman kuukausimaksuja 3 kuukaudeksi. Tämän jälkeen laitteen pitäminen maksaa GoMore Leasing-asiakkaillemme (joilla on GoMoresta tilattu yksityisleasing-auto) 15 € kuukaudessa. Laitteen asentaminen ja poistaminen autosta on ilmaista. 
  • Yksityis- ja yritysomisteisille autoille GoMore Keyless-tilaus on ilmainen ensimmäisen kuukauden.  Tämän jälkeen Keyless-laitteen pitäminen autossa maksaa 25 € tai 15 € (väh. 2 autoa vuokralla GoMoressa). Keskimäärin tienaat tämän takaisin yhdellä lisävuokrauksella ja kuukausikulu on pääsääntöisesti myös verovähennyskelpoinen Suomessa. 
  • Keyless on aktiiviselle GoMore-autonomistajalle erittäin houkutteleva vaihtoehto, koska se tekee vuokraamisesta sujuvampaa sekä sinulle että vuokralaisille, ja samalla lisäät autosi vuokrauskysyntää. Keskimäärin Keyless-autoa vuokrataankin 5 kertaa enemmän kuin tavallista GoMore autoa!

Mikäli kiinnostuit Keyless-järjestelmän asentamisesta omaan autoosi, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteessa keyless@gomore.fi tai puhelimitse numerosta +358 9 42451274 (arkisin 9–12 & 13–16). Voit myös lukea lisää ja jättää meille yhteydenottopyynnön koskien GoMore Keylessia täältä.