Kuinka käytän alennuskoodin?

Jos sinulla on alennuskoodi GoMoreen, voit hyödyntää sen helposti vuokravarausta tehdessäsi ja säästää rahaa autonvuokrauksestasi. Mikäli kuitenkin törmäsit ongelmiin, etkä saanut alennusta toimimaan - ei hätää! Alta löydät yksityiskohtaiset ohjeet alennuskoodin syöttämiseksi internetsivujemme varausjärjestelmän sekä sovelluksiemme kautta.

Alennuskoodin syöttäminen gomore.fi:ssä

Kun olet löytänyt haluamasi auton ja asettanut itsellesi sopivat nouto- ja palautusajat, pääset etenemään painamalla "Aloita varaaminen". Seuraavaksi päädyt sivulle "Vuokrauksen tiedot", mistä voit valita mm. omavastuun ja lisätä esimerkiksi lisäkuljettajan tiedot. Kun painat kohtaa “Seuraava” siirryt sivulle “Maksaminen”, paina kohdasta “Lisää alennuskoodi” maksukortin tietojen alapuolelta. Kun syötät alennuskoodin tähän kenttään, niin hintalaskuri päivittyy sivun oikeassa reunassa jolloin tiedät, että olet saanut alennuskoodin hyödynnettyä. Alennuskoodin alennus näkyy hintaerittelyssä ja vähentää alennukseen oikeuttavan summan kokonaishinnasta.

Muistathan kirjoittaa alennuskoodin täsmälleen kuten se on kirjoitettu GoMorelta saamassasi viestissä, internetsivuillamme, sovelluksessamme tai muussa tarjouskampanjassamme. Yleisin syy alennuskoodin toimimattomuuteen on sen väärä kirjoitusasu, esim. pienillä kirjaimilla, vaikka koodi sisältää vain isoja kirjaimia! Huomioithan, ettei alennuskoodia voi käyttää takautuvasti jo päättyneeseen vuokraukseen, vaan koodi täytyy olla syötettynä joko varausvaiheessa tai ennen vuokrauksen alkamisajankohtaa. Koodia ei myöskään pysty lisäämään jo meneillään olevaan varaukseen.

Alennuskoodin syöttäminen GoMore-sovelluksessa

Jos käytät GoMoren Apple-tai Android sovellusta, logiikka alennuskoodin hyödyntämiseen on sama kuin yllä. Sovelluksissamme pääset syöttämään alennuskoodin seuraavasti:

Kun olet asettanut itsellesi sopivat nouto- ja palautusajat sekä löytänyt tarpeisiisi sopivan auton, pääset etenemään painamalla "Aloita varaus”. Seuraavaksi päädyt "Vuokrauksen tiedot" välilehdelle, johon sinun tulee täyttää mm. mahdolliset lisäkilometrit, omavastuun alennus, ulkomailla ajaminen, ja lisäkuljettaja-kentät. Tässä kohtaa kirjoitat myös viestin omistajalle, jonka jälkeen pääset etenemään painamalla "Seuraava".

Tämän jälkeen päädyt "Maksu" välilehdelle johon voit syöttää myös alennuskoodin klikkaamalla kohtaa “Lisää alennuskoodi". Voit nyt lisätä alennuskoodin tälle varattuun kenttään (Huom! Muista täsmälleen sama kirjoitusasu, kuin mitä GoMore on käyttänyt!), jonka jälkeen sinun tulee vielä painaa "Käytä".

Nyt näet alennuskoodin "Maksu" välilehdellä, jonka alareunasta voit tarkastella tilauksen hintaerittelyä. Tässä kohtaa näet jo saamasi alennuksen (vertaa “Alkuperäinen varaus”-hintaa sivun alaosassa näkyvään hintaan).

Nyt olet saanut alennuskoodin aktivoitua, jonka jälkeen voitkin pyytää haluamaasi autoa vuokralle klikkaamalla “Maksa nyt” - entistäkin edullisemmin.

Alennuskoodin lisääminen olemassaolevaan varaukseen

Voit hyödyntää alennuskoodin myös vuokravaraukseen, minkä olet tehnyt jo aikaisemmin. Tämä onnistuu kätevästi joko gomore.fi:ssä tai GoMore-sovelluksessa. Sovelluksen “Vuokraukset” kohdalta (verkkoselaimessa “Vuokravaraukset”) pääset klikkaamaan painiketta “Muokkaa varausta”. Tämän jälkeen jatka sivun alareunasta painikkeella “Seuraava” ja pääset taas näkymään, josta voit klikata “Lisää alennuskoodi”. Viimeistele alennuskoodin lisääminen ylläolevien ohjeiden mukaisesti painamalla “Maksa nyt”.

Jos sinulla on tämän luettuasi vielä ongelmia alennuskoodin aktivoimisessa, olethan yhteydessä GoMoren tukeen niin autamme sinua hyödyntämään alennuksen. Mukavia vuokrauksia!