Kuinka käytän alennuskoodin?

Jos sinulla on alennuskoodi GoMoreen, voit hyödyntää sen helposti vuokravarausta tehdessäsi ja säästää rahaa autonvuokrauksestasi. Mikäli kuitenkin törmäsit ongelmiin, etkä saanut alennusta toimimaan - ei hätää! Alta löydät yksityiskohtaiset ohjeet alennuskoodin syöttämiseksi internetsivujemme varausjärjestelmän sekä sovelluksiemme kautta.

Alennuskoodin syöttäminen gomore.fi:ssä

Kun olet löytänyt haluamasi auton ja asettanut itsellesi sopivat nouto- ja palautusajat, pääset etenemään painamalla "Aloita varaaminen" (tai "Aloita pikavaraus", jos auton omistaja on asettanut pikavaraustoiminnon päälle). Seuraavaksi päädyt sivulle "Vuokrauksen tiedot", jonka alaosasta löydät kentän "Alennuskoodi". Kun syötät alennuskoodin tähän kenttään, niin hintalaskuri päivittyy sivun oikeassa reunassa jolloin tiedät, että olet saanut alennuskoodin hyödynnettyä. Alennuskoodin alennus näkyy hintaerittelyssä ja vähentää alennukseen oikeuttavan summan kokonaishinnasta.

Muistathan kirjoittaa alennuskoodin täsmälleen kuten se on kirjoitettu GoMorelta saamassasi viestissä, internetsivuillamme, sovelluksessamme tai muussa tarjouskampanjassamme. Yleisin syy alennuskoodin toimimattomuuteen on sen väärä kirjoitusasu, esim. pienillä kirjaimilla, vaikka koodi sisältää vain isoja kirjaimia!

Alennuskoodin syöttäminen GoMore-sovelluksessa

Jos käytät GoMoren Apple-tai Android sovellusta, logiikka alennuskoodin hyödyntämiseen on sama kuin yllä, mutta alennuskoodi syötetään vasta juuri ennen varauksen maksamista. Sovelluksissamme pääset syöttämään alennuskoodin seuraavasti:

Kun olet asettanut itsellesi sopivat nouto- ja palautusajat sekä löytänyt tarpeisiisi sopivan auton, pääset etenemään painamalla "Aloita varaus" (tai "Aloita pikavaraus", jos auton omistaja on asettanut pikavaraustoiminnon päälle).

Seuraavaksi päädyt "Vuokrauksen tiedot" välilehdelle, johon sinun tulee täyttää mm. mahdolliset lisäkilometrit, omavastuun alennus, ulkomailla ajaminen, ja lisäkuljettaja-kentät. Tässä kohtaa kirjoitat myös viestin omistajalle, jonka jälkeen pääset etenemään painamalla "Seuraava".

Tämän jälkeen päädyt "Maksu" välilehdelle johon voit syöttää myös alennuskoodin klikkaamalla kohtaa "Käytä alennuskoodia". Voit nyt lisätä alennuskoodin tälle varattuun kenttään (Huom! Muista täsmälleen sama kirjoitusasu, kuin mitä GoMore on käyttänyt!), jonka jälkeen sinun tulee vielä painaa "Käytä".

Nyt näet alennuskoodin "Maksu" välilehdellä, jonka oikeasta alareunasta voit tarkastella tilauksen hintaerittelyä painamalla "Katso tilaus". Tässä kohtaa näet kuitenkin jo saamasi alennuksen (vertaa Yhteensä: hintaa alla olevan havainnekuvan vasemman ja oikeanpuoleisen summan välillä).

Nyt olet saanut alennuskoodin aktivoitua, jonka jälkeen voitkin pyytää haluamaasi autoa vuokralle - entistäkin edullisemmin.

Jos sinulla on tämän luettuasi vielä ongelmia alennuskoodin aktivoimisessa, olethan yhteydessä GoMoren tukeen niin autamme sinua hyödyntämään alennuksen. Mukavia vuokrauksia!