Kuinka noudan ja palautan GoMore Keyless-auton?

GoMore Keyless-auton noutaminen ja palauttaminen onnistuu helposti GoMore-sovellusta käyttäen ilman tarvetta sopia avainten luovutuksesta tai palautuksesta omistajan kanssa.

Voit ladata GoMore-sovelluksen puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta. Jos sinulla on jo sovellus, tarkastathan että se on päivitetty viimeisimpään sovellusversioon.

Auton noutaminen

1. Klikkaa vuokravaraustasi sovelluksen etusivulta kohdasta "Vuokraukset". Täältä näet auton ja vuokrauksesi tiedot. Löydät myös ohjeita Keyless-auton noutamiseen (lähetämme nämä sinulle myös SMS-tekstiviestitse, jos olet sallinut tämän profiilisi ilmoitusasetuksissa).
  2. Vuokrauksen tiedoista näet auton tarkan sijainnin 30 minuuttia ennen vuokrauksen alkamista. Mikäli autolla on käynnissä oleva vuokraus, tarkka sijainti tulee näkyviin vasta kun edellinen vuokraus päättyy. Voit myös jutella auton omistajan kanssa viestit-kentän kautta ja sopia vuokraukseen liittyvistä käytännön asioista. Huomioithan, mikäli olet lisännyt varaukseesi lisäkuljettajan, ei lisäkuljettaja voi noutaa tai palauttaa autoa ilman pääasiallista vuokraajaa. Lisäkuljettaja ei voi siis täyttää vuokrasopimusta auton vuokraajan puolesta.
  3. Sovellukseesi ilmestyy vuokrasopimus (kohtaan "Vuokrauksen tiedot"), joka sinun tulee täyttää ennen auton ovien avaamista. Huomioithan, että pääset aloittamaan vuokrasopimuksen täytön vasta kun vuokra-aikasi alkaa. Klikkaa "Nouda auto", ja voit aloittaa vuokrasopimuksen täyttämisen.
  4. Sovellus antaa sinulle selkeät täyttöohjeet joka kohdassa. Ensin otat autosta kahdeksan kuvaa, joiden avulla dokumentoit auton kunnon. Tämän jälkeen sinun tulee kirjata kaikki sellaiset autossa jo olemassa olevat vauriot, joita ei ole vielä kirjattu sovellukseen. Voit myös tarvittaessa lisätä auton sisätiloista kuvat/kuvauksen esim. mikäli auton istuimessa on tahroja tämä on hyvä dokumentoida. Löydät ohjeet vaiheittain täältä.
  5. Avaa auton ovet sovelluksella. Kun olet päässyt sisälle autoon, voit ottaa avaimet hansikaslokerosta ja käynnistää auton.
  6. Sovellus saattaa pyytää sinua dokumentoimaan auton polttoainetason sekä kilometrimittarin lukeman. Kirjaa pyydetyt lukemat ja nappaa kuvat kojelaudan polttoaine- ja kilometrimittarista.
  7. Nyt olet valmis lähtemään matkaan!

Auton palauttaminen

1. Kun vuokra-aikasi on päättymässä, pysäköi auto laillisesti ja samaan paikkaan mistä lähditkin (tai mahdollisimman lähelle, kuitenkin max. 500m päähän lähtöpaikasta).
  2. Laita avaimet takaisin hansikaslokeroon (HUOM! Älä lukitse ovia avaimella), tarkasta että auto on yhtä siistissä kunnossa kuin lähtiessäkin, ja muista ottaa mukaan kaikki omat tavarasi. Klikkaa sitten sovelluksesta "Palauta auto", josta pääset täyttämään vuokrauksen palautussopimuksen.
  3. Täytä polttoainetaso sekä kilometrimäärä sovelluksen niin pyytäessä ja ota autosta 8 kuvaa kuten lähtiessäkin. Mikäli autoon tuli vuokrauksen aikana uusia vaurioita, sinun tulee kirjata nämä klikkaamalla "Kirjaa uusi vaurio" ja ottamalla mahdollisimman tarkat kuvat tapahtuneesta.
  4. Lopuksi lukitse ovet sovelluksella painamalla "Lukitse auto", ja tarkasta että ovet menivät varmasti lukkoon. Kun olet lukinnut ovet, vuokrauksesi on päättynyt, ja voit jättää arvion omistajalle! Arvion pääset täyttämään joko viestit-kentän tai sähköpostin kautta, joihin lähetämme sinulle pyynnön arvioida vuokrauksesi.

Kurkkaa vielä alta video siitä, kuinka GoMore Keyless-vuokraus toimii käytännössä: