Kuinka noudan GoMore Keyless-auton?

GoMore Keyless auton noutaminen onnistuu helposti GoMore sovellusta käyttäen ilman tarvetta sopia avainten luovutuksesta tai palautuksesta omistajan kanssa. Toimi siis näin:

1. Lataa GoMore sovellus (jos et ole sitä vielä ennättänyt tehdä) matkapuhelimellesi App Storesta tai Google Playsta. Jos sinulla on jo sovellus, tarkastathan että se on päivitetty viimeisimpään sovellusversioon.
  2. Kirjaudu sovellukseen samalla käyttäjätilillä jolla teit GoMore Keyless-auton vuokravarauksen
  3. Klikkaa vuokravaraustasi sovelluksen etusivulta kohdasta "Vuokrauksesi". Täältä näet auton ja vuokrauksesi tiedot. Löydät myös ohjeita Keyless-auton noutamiseen (lähetämme nämä sinulle myös SMS-tekstiviestitse, jos olet sallinut tämän profiilisi ilmoitusasetuksissa).
  4. Vuokrauksen tiedoista näet auton tarkan osoitteen 30 minuuttia ennen vuokrauksen alkamista. Voit myös jutella auton omistajan kanssa viestit-kentän kautta ja sopia vuokraukseen liittyvistä käytännön asioista.
  5. Sovellukseesi ilmestyy vuokrasopimus (kohtaan "Vuokrauksen tiedot"), joka sinun tulee täyttää ennen auton ovien avaamista. Huomioithan, että pääset aloittamaan vuokrasopimuksen täytön vasta kun vuokra-aikasi alkaa. Klikkaa "Nouda auto", ja voit aloittaa vuokrasopimuksen täyttämisen.
  6. Sovellus antaa sinulle selkeät täyttöohjeet joka kohdassa. Ensin otat autosta kahdeksan kuvaa, joiden avulla dokumentoit auton kunnon. Tämän jälkeen sinun tulee kirjata kaikki sellaiset autossa jo olemassa olevat vauriot, joita ei ole vielä kirjattu sovellukseen. Voit myös tarvittaessa lisätä auton sisätiloista kuvat/kuvauksen esim. mikäli auton istuimessa on tahroja tämä on hyvä dokumentoida. Löydät ohjeet vaiheittain täältä.
  7. Sovellus saattaa pyytää sinua lisäksi dokumentoimaan auton polttoainetason sekä kilometrimittarin lukeman. Kirjaa pyydetyt lukemat ja nappaa kuvat kojelaudan polttoaine- ja kilometrimittarista.
  8. Täytä sopimus loppuun ja avaa auton ovet sovelluksella. Kun olet päässyt sisälle autoon, voit ottaa avaimet hansikaslokerosta ja lähteä matkaan!
  9. Kun vuokra-aikasi on päättymässä, pysäköi auto laillisesti ja samaan paikkaan mistä lähditkin (tai mahdollisimman lähelle, kuitenkin max. 500m päähän lähtöpaikasta).
  10. Laita avaimet takaisin hansikaslokeroon, tarkasta että auto on yhtä siistissä kunnossa kuin lähtiessäkin, ja muista ottaa mukaan kaikki omat tavarasi. Klikkaa sitten sovelluksesta "Palauta auto", josta pääset täyttämään vuokrauksen palautussopimuksen.
  11. Ota vuokrauksen palautussopimukseen autosta 8 kuvaa kuten lähtiessäkin, ja täytä polttoainetaso -sekä kilometrimäärä sovelluksen niin pyytäessä. Mikäli autoon tuli vuokrauksen aikana uusia vaurioita, sinun tulee kirjata nämä klikkaamalla "Kirjaa uusi vaurio" ja ottamalla mahdollisimman tarkat kuvat tapahtuneesta.
  12. Lopuksi paina "Lukitse auto", ja tarkasta että ovet menivät varmasti lukkoon. Kun olet lukinnut ovet, vuokrauksesi on päättynyt, ja voit nyt jättää arvion omistajalle! Arvion pääset täyttämään joko viestit-kentän tai sähköpostin kautta, joihin lähetämme sinulle pyynnön arvioida vuokrauksesi.

Kurkkaa vielä alta video siitä, kuinka GoMore Keyless-vuokraus toimii käytännössä: