Kuinka löydän Keyless-auton hakutuloksista?

Kun haluat varata Keyless-auton GoMoresta, tunnistat nämä vihreästä Keyless-ikonista autoilmoituksen kuvakkeessa (keltaisen Pikavarauksesta kertovan salama-ikonin vasemmalla puolella), kuten alla.

Jos haluat etsiä hakusivuiltamme ainoastaan Keyless-autoja, voit suodattaa hakutulokset näyttämään sinulle saatavuuden ainoastaan Keyless-autoista. Klikkaa vihreää "Suodattimet" laatikkoa, jonka jälkeen pääset valitsemaan mieltymyksiesi perusteella "Keyless" vaihtoehdon ruksaamalla laatikon sanan vieressä.