Kuinka löydän Keyless-auton hakutuloksista?

Kun haluat varata Keyless-auton GoMoresta, tunnistat nämä vihreästä Keyless-ikonista autoilmoituksen kuvakkeessa (keltaisen Pikavarauksesta kertovan salama-ikonin vasemmalla puolella), kuten alla. Jos haluat etsiä hakusivuiltamme ainoastaan Keyless-autoja, voit suodattaa hakutulokset näyttämään sinulle saatavuuden ainoastaan Keyless-autoista. Klikkaa vain vihreällä ikonilla varustettua "Keyless"-painiketta suodatinvalikossa, niin näet hakutuloksissa ainoastaan Keyless-autot.