Kuinka saan autonomistajille lähettämäni vuokrapyynnöt hyväksytyksi helpommin?

GoMoressa jäsenemme vuokraavat autoja toisiltaan ja jokainen vuokraus edellyttää autonomistajan hyväksyntää vuokraajan lähettämälle vuokrapyynnölle. Ennen kuin vuokrapyyntö on hyväksytty ja varaus vahvistettu on hyvä muistaa, että ihmisten välisessä kanssakäymisessä on aina mukana inhimillisiä tekijöitä, kuten esimerkiksi luottamuksen rakentamista, aikatauluista sopimista tai epävarmuutta uuden palvelun käytännöistä. 

Me GoMoren asiakastuessa pyrimme auttamaan jokaista jäsentämme vuokrapyyntöjen hyväksynnän kanssa parhaamme mukaan, mutta myös vuokraajajäsenemme voivat muutamaa yksinkertaista vinkkiä noudattamalla parantaa mahdollisuuksiaan saada autonomistajille lähettämänsä vuokrapyynnöt hyväksytyiksi. Näistä tärkeimmät on lueteltu alla.

Lisää itsestäsi hyvälaatuinen profiilikuva 

Tätä kohtaa ei voi liikaa painottaa: Jos et näytä kasvojasi profiilissasi moni autonomistaja voi pitää tätä epäilyttävänä, eikä siksi hyväksy vuokrapyyntöäsi, vaikka kaikki muu olisikin kunnossa. Käytä siis hetki kameran edessä ennen kuin luot profiilisi loppuun ja lisää itsestäsi selkeä kuva jo vuokraajahyväksyntäpyynnön lähettämisen yhteydessä. 

Huom! Vuokraajahyväksyntäpyynnön yhteydessä pyytämämme "Kasvokuva" ja "Profiilikuva" ovat kaksi eri asiaa: Kasvokuva näkyy ainoastaan GoMorelle vahvistaessamme sinut ensi kertaa vuokraajaksi. Käytämme kasvokuvaasi varmistuaksemme siitä, että olet todellakin sama henkilö, kuin meille lähettämäsi ajokortin kuvassa oleva henkilö. Profiilikuva taas on se kuva, jonka myös autonomistajat näkevät, kun he klikkaavat julkista profiiliasi. 

Kiinnitä huomiota GoMore-profiilisi viimeistelyyn

Kun luot jäsenprofiilin GoMoreen, voit kirjoittaa itsestäsi lyhyen esittelyn sekä lisätä autonomistajille näkyviä tietoja mm. koulutukseesi, ammattiisi, ikääsi ja asuinpaikkaasi liittyen. Näiden tietojen jättäminen ei ole pakollista, eikä sinun tarvitse missään tapauksessa avata itsestäsi mitään liian henkilökohtaista, mutta yleisluontoisten tietojen kertominen julkisessa profiilissasi kasvattaa huikeasti sitä todennäköisyyttä, jolla saat varsinkin ensi kertaa vuokratessasi omistajan hyväksymään vuokrapyyntösi. 

Tee varaus hyvissä ajoin, tai suosi pikavarattavia ja Keyless-autoja

Suurin osa GoMoressa vuokrattavissa olevista autoista on yksityishenkilöiden - eli aivan tavallisten ihmisten omistamia. Siksi on hyvä huomioida, että vaikka autonomistajat pitävätkin pääsääntöisesti kalenterinsa ajan tasalla, on heidän helpompi hyväksyä vuokrapyyntö jonka he saavat hyvissä ajoin. 

Jos tarvitset autoa nopealla varoitusajalla saman päivän sisällä, suosittelemme suodattamaan hakuehdoista ne autot, joiden omistaja on asettanut auton pikavarattavaksi. Tällöin vuokrapyyntösi ei vaadi autonomistajan manuaalista hyväksyntää, vaan pyyntösi hyväksytään automaattisesti. Pikavarattavissa olevat autot tunnistaa salama-ikonista auton kuvakkeessa. 

Äkillisen autontarpeen yllättäessä sinun kannattaa myös tarkastaa onko alueellasi saatavilla Keyless-autoja, joiden luovuttamiseen ja palautukseen ei vaadita auton omistajan läsnäoloa. Keyless-autot tunnistat älylukko-ikonista auton kuvakkeessa. 

Omistajan tähdet, vastausprosentti ja hyväksyntäprosentti  

Kun selaat eri autovaihtoehtoja näet auton kuvien ja muiden tietojen lisäksi muutamia perustietoja auton omistajasta. Tässä näet mm. omistajan hyväksyntäprosentin, joka kertoo siitä kuinka suureen osaan kaikista saamistaan vuokrapyynnöistä auton omistaja on vastannut myöntävästi. Jos omistajan hyväksyntäprosentti lähentelee sataa, voit olla miltei varma siitä, että hän vastaa myöntävästi myös sinun vuokrapyyntöösi (jos olet noudattanut tässä kirjoituksessa annettuja muita vinkkejä). 

Vastausaika taas kertoo siitä kuinka nopeasti omistaja keskimäärin vastaa vuokrapyyntöihin - eli jos tarvitset vastauksen nopeasti, voit myös suosia nopeasti vastaavia omistajia!

Lisäksi näet omistajan muilta jäseniltämme saamat arviot (tähdet). Mikäli useampi GoMoren jäsen on antanut autonomistajalle pelkkiä viiden tähden arvioita ennen sinua, voit olla suhteellisen luottavainen siitä, että auto vastaa kuvausta ja hinta-laatusuhde on oikea. Usein GoMoren kautta tapaa myös mukavia ihmisiä ja viiden tähden omistajamme vastaanottavatkin yleensä kehuja myös ystävällisyydestään auton luovutuksen ja palautuksen yhteydessä!

Lähetä viesti omistajalle 

Kun pyydät autoa vuokralle, suosittelemme, että kirjoitat auton omistajalle vähintäänkin lyhyen kuvauksen siitä minkälaiseen käyttöön tarvitset autoa. Jos sinulla on erityistarpeita (jos esim. haluat ottaa koirasi mukaan), kirjoitathan myös näistä auton omistajalle vuokrapyynnön mukana lähtevään viestiin. 

Pääset tarkastelemaan ja lähettämään uusia viestejä omistajalle painamalla puhekuplan muotoista viestit-kuvaketta GoMoren nettisivuilla tai sovelluksessa. Tätä kautta vuokrausten osapuolten kannattaa myös sopia vuokrauksiin liittyvistä käytännön asioista, kuten auton tarkasta nouto- ja palautuspaikasta, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman sujuvasti! 

Lähetä useampi vuokrapyyntö samaan aikaan 

Tämä on varmin tapa saada auto käyttöösi juuri silloin, kun sitä tarvitset! Jos löydät GoMoresta useampia autoja joita voisit harkita vuokraavasi, lähetä rohkeasti pyyntö vaikka kaikille omistajille. Kun ensimmäinen omistaja hyväksyy pyyntösi, GoMoren järjestelmä peruu muut ylimääräisiksi jäävät pyynnöt automaattisesti. Et siis ikinä joudu maksamaan useammasta, kuin yhdestä varauksesta kerrallaan vuokrapyyntöjen määrästä huolimatta!

....ja jos ei vieläkään tärpännyt

Niin ole rohkeasti yhteydessä GoMoren asiakastukeen, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua löytämään sopivan auton ja saamaan pyyntösi hyväksytyiksi. 

Mukavia vuokrauksia!