Kuitti vuokrauksesta

Voit tulostaa kuitin kaikista päättyneistä vuokrauksistasi. Löydät kuitin GoMoren selainversiosta klikkaamalla profiilikuvaasi -> "Vuokravaraukset" -> "Päättyneet vuokraukset" -> "Näytä yhteenveto" -> "Kuitti".

Kuitin pääset tulostamaan 24 tuntia vuokra-ajan päättymisen jälkeen. Valitse haluamasi päättynyt vuokraus, jonka jälkeen löydät laskun avaamalla kohdan "Näytä yhteenveto", ja selaamalla tämän jälkeen avautuvan sivun alareunaan. Paina lopuksi kohdasta "Kuitti".