Keyless-auton polttoaine ja kilometrit

Polttoaine ja sisältyvät kilometrit toimivat samalla tavalla kuin tavallisen auton vuokrauksessa GoMoren kautta. Vuokralaisena sinulla on tietty määrä kilometrejä varauksessasi ja olet vastuussa siitä, että auto palautetaan täyteen tankattuna.

Mittarilukema luetaan useimmissa automalleissa automaattisesti Keyless-laitteen avulla. Mikäli auto ei automaattisesti lue ajettuja kilometrejä, tai jos rekisteröity mittarilukema on väärä, voit päivittää ne manuaalisesti GoMore-sovellukseen. Tässä tapauksessa sinua pyydetään ottamaan kuva KM mittarin lukemasta sovelluksen avulla. Voit lukea lisää ylimääräisistä kilometreistä ja hinnoista täältä.

Keyless-laite lukee myös polttoainetason automaattisesti useimmissa automalleissa. Jos auto ei tue polttoainetasojen automaattista lukemista, tai jos rekisteröity polttoainetaso on väärä, sinun tulisi toimia, kuten kilometrien osalta yllä kuvailtu. Vuokralaisena maksat polttoaineen itse vuokra-aikana. Olet myös vastuussa auton palauttamisesta samalla polttoainetasolla, kuin noudettaessa sitä. Lue lisää täältä