Kuinka GoMore Keyless toimii leasing-auton kanssa?

Miksi valita GoMore Keyless leasing-autoosi?

GoMore Keyless -autoja vuokrataan keskimäärin viisi kertaa enemmän kuin muita autoja, joka tarkoittaa jopa 20 päivää kuukaudessa. Sijainnista, hinnasta ja saatavuudesta riippuen voit ansaita noin 200-300€ kuukaudessa pienellä autolla ja 300-400€ kuukaudessa suuremmilla autoilla. Jäsenmäärämme ja vuokrausmäärämme kasvavat jatkuvasti, joten jatkossa voit odottaa myös oman autosi vuokrakysynnän kasvavan! 

Keyless helpottaa elämääsi siten, että vuokraaja noutaa ja palauttaa autosi kokonaan ilman, että sinun täytyy olla paikan päällä. Näin voit jakaa autoa vaivattomasti, kun et itse ole kotona, olet töissä tai jopa lomailemassa. Näin Keyless-mahdollistaa leasingautosi muuttamisen passiiviseksi tulonlähteeksi, jolla pysyt kattamaan leasingautoilusi kuluja - tai jopa tienaamaan sillä!

Vuokraukset sujuvat mutkattomasti, sillä vuokraaja dokumentoi auton kunnon ottamalla 8 kuvaa autosta GoMore-sovelluksessa ennen vuokrausta ja sen jälkeen. Sovelluksemme lukee polttoainetason ja mittarilukeman automaattisesti, ja mahdollinen puuttuva polttoaine tai ylitetty mittarilukema hyvitetään automaattisesti GoMore-saldoosi vuokrauksen päättymisen jälkeen.

Tukeeko auto Keyless-teknologiaa?

Monet leasing-autoistamme voidaan toimittaa valmiiksi Keyless-tekniikalla asennettuna. Valtuutetut mekaanikot asentavat laitteen autoon. Ne leasing-autot, jotka tukevat Keyless-teknologiaa, on merkitty Keyless-yhteensopiviksi ja voit tilata Keylessin lisäpalveluna autosi tilauksen yhteydessä. 

Jos autoa ei voida toimittaa valmiiksi Keyless-asennettuna, varaamme tapaamisen huoltamolle mahdollisimman pian, kun uusi autosi on toimitettu.

Kuinka paljon Keyless maksaa?

Yksityisleasing-asiakkaanamme maksat ainoastaan 15 € kuukaudessa Keylessistä (norm. 25 € / kk), jonka ansaitset takaisin yhden päivän vuokrauksen jälkeen. GoMore maksaa laitteen asennuksen ja poiston määrä-ajan jälkeen.