Vuokrasopimuksen täyttäminen non-Keyless vuokrauksissa

Ennen vuokrauksen alkamista auton omistajan on aina tehtävä vuokrasopimus vuokralaisen kanssa. Tämä onnistuu kätevästi GoMore-sovelluksellamme:

1. Avaa sovellus ja siirry alkavan vuokrauksen kohdalle ja klikkaa kohtaa "aloita vuokrasopimus". Vuokrasopimus päivittyy sovellukseen 30minuuttia ennen vuokrauksen alkua.
  2. Vahvista vuokraajan tiedot ja ota kuva ajokortista. Kuvaa ei tallenneta puhelimeen, vaan sen näkee ainoastaan GoMore.
  3. Ota autosta kuvia sen nykyisen kunnon dokumentoimiseksi (sovellus ohjeistaa sinua ottamaan 8 kuvaa eri kuvakulmista).

4. Kohtaan "ilmoita vauriosta" tulee kirjata autossa jo olemassa olevat vauriot ja viat sisä- ja ulkotiloissa. Tarkistakaa siis auton kunto tarkasti, sekä kirjatkaa ja valokuvatkaa mahdolliset vauriot/viat vuokrasopimukseen. Tämä on erittäin tärkeää, jotta palautuksen yhteydessä ei synny epäselvyyksiä.

5. Auton omistajan on merkittävä vuokrasopimukseen sen hetkinen polttoainetaso. Sama koskee hetkeä, kun auto palautetaan ja vuokrasopimus päätetään. Vuokralaisen on palautettava auto omistajalle sisältäen sama polttoainemäärä, kuin mitä autossa oli vuokran alkaessa.

6. Vahvista auton mittarilukema (KM) ottamalla kuva auton kojelaudasta.

7. Tarkistakaa vielä sopimukseen merkityt tiedot (auton omistaja+vuokralainen).

8. Tämän jälkeen on auton omistajan vuoro vahvistaa vuokraus allekirjoittamalla vuokrasopimus kännykällä. Näin ollen hän vahvistaa, että hän on lukenut ja hyväksynyt GoMoren käyttöehdot, ja että sopimuksessa olevat tiedot ovat oikein (kts. alla oleva kuva).

9. ..ja viimeiseksi auton omistaja antaa puhelimen vuokralaiselle ja on hänen vuoronsa tarkastaa ja allekirjoittaa sopimus. Näin ollen hän vahvistaa, että hän on lukenut ja hyväksynyt GoMoren käyttöehdot, ja että sopimuksessa olevat tiedot ovat oikein. Huom. lisäkuljettaja ei voi noutaa autoa eikä siten allekirjoittaa vuokrasopimusta.

10. Kun varaukseen merkitty vuokrauksen alkamisaika on koittanut, ja vuokrasopimus on allekirjoitettu sekä omistajan että vuokralaisen toimesta, vuokraus voi alkaa! 🚙💨  Molemmat osapuolet saavat kopion vuokrasopimuksesta sähköpostiin.