Tiepalvelu ja kuinka toimia vahingon sattuessa

Tiepalvelu sisältyy vuokraukseen jos ajat ETA-maissa tai Sveitsissä ja ajo on keskeytynyt vian, auton vaurioitumisen, tai tieltä suistumisen seurauksena. Lue GoMore-vuokrauksia koskevat Omocomin täydet vakuutusehdot

Mikäli auton kanssa ilmenee vuokrauksen aikana ongelmia, vuokraajan tulee välittömästi pysäyttää auto ja ottaa yhteyttä tiepalveluun ja GoMoreen, jotta GoMore voi tehdä esimerkiksi mahdollisen hyvityksen vuorauksen loppuajasta. Jos auto vaurioituu vuokrauksen aikana, tulee vuokraajan dokumentoida mahdollisimman paljon ja tarkasti tietoa siitä miten onnettomuus tapahtui. Näitä tietoja tarvitaan vahinkoilmoitusta varten. 

Mikäli kyseessä on yksityisomisteinen auto

Me tarjoamme tiepalvelun tai kuljetuksen lähimpään korjaamoon. Tiepalvelun tarjoaa yksityisomisteisille autoille SOS International ja tämän käytöstä ei koidu vuokrauksen osapuolille maksettavaa omavastuuta. Eli se on sekä auton vuokraajalle että omistajalle vakuutusehtojemme puitteissa toimittaessa täysin ilmaista. Tilataksesi tiepalvelun vahinkopaikalla, sinun tulee olla yhteydessä suoraan itse SOS Internationaliin, joka voi mahdollisimman nopeasti avustaa avun saannissa ja auton siirrossa.  

Kun mainitset tilatessasi tiepalvelun, että auto on vuokrattuna GoMoren kautta, tiepalvelun lasku ohjautuu automaattisesti Omocomille maksettavaksi. Omistajan tai auton vuokranneen henkilön ei tarvitse siis maksaa tiepalvelun käyttöä ensin itse, vaan tämän maksaa aina Omocom vakuutusyhtiö. Mikäli vahinko sattuu palveluaikojemme puitteissa (aukioloajat arkisin klo 9-12 & 13-16), on hyvä olla yhteydessä myös meihin +358 9 42450192 tai sähköpostitse support@gomore.fi, jotta voimme avustaa parhaamme mukaan ja pyrimme myös löytämään vaihtoehtoisen auton tarpeen vaatiessa. Lisätietoja Jos jotain yllättävää tapahtuu

SOS hinaus- ja tiepalvelupäivystys

https://www.sos-hinaus.fi

24h päivystysnumero +358 34 39 98 47

Mikäli kyseessä on kaupallisen omistajan auto

Pystyt tarkistamaan, onko auton omistaja kaupallinen auton omistajan profiilista omistajan nimen kohdalta. Mikäli auto on kaupallisomisteinen, lukee se nimen vieressä. Selvitäthän auton omistajalta, mitä tiepalvelua hänen vakuutusyhtiönsä käyttää, ja tilaa kyseinen tiepalvelu. Mikäli kyseessä on kaupallisen omistajan auto, huomioithan, että GoMoren yksityisautojen vertaisvuokraukseen tarjoama Omocom-ryhmävakuutus ei kata yritysautojen vuokrauksia tai kaupallisessa tarkoituksessa harjoitettua vuokraustoimintaa alustan kautta miltään osin, vaan auton omistajan tarjoama vakuutus kattaa auton vuokrausten ajan.

Näin ollen, kaupallisena omistajana tai haltijana olet vastuussa autolle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista oman ajoneuvovakuutuksesi kautta. Mikäli auton vuokraaja aiheuttaa vahingon, GoMore auttaa mielellään auton omistajaa ja vuokraajaa vahingon selvittämisessä, mutta auton omistaja vastaa vahingon käsittelystä oman vakuutusyhtiönsä kanssa. Tässäkin tapauksessa vuokrauksen tulee sisältää vuokraajalle omavastuuton tieturvapalvelu, mutta tiepalvelu voi olla eri kuin GoMoren tarjoama. Mikäli siis vuokraat kaupallisen omistajan autoa, olethan yhteydessä auton omistajaan.

Lue lisää: Yritysten autot ja kaupallinen vuokraaminen.

Mikäli kyseessä on Keyless-auto

Mikäli Keyless-auto ei aukea tai käynnisty, olethan ensin yhteydessä asiakastukeemme +358 9 42450192 (aukioloajat arkisin klo 9-12 ja 13-16) tai asiakastuen ollessa kiinni Keyless-hätänumeroon, joka löytyy GoMore-sovelluksesta vuokrauksesi tiedoista painamalla “Ota yhteyttä tukeen” -painiketta lisäohjeita varten.