Tiepalvelu ja kuinka toimia vahingon sattuessa

Tiepalvelu sisältyy vuokraukseen jos ajat ETA-maissa tai Sveitsissä ja ajo on keskeytynyt vian, auton vaurioitumisen, tai tieltä suistumisen seurauksena. Lue GoMore-vuokrauksia koskevat Omocomin täydet vakuutusehdot

Kuinka toimin vahingon sattuessa?

Mikäli auton kanssa ilmenee vuokrauksen aikana ongelmia, vuokraajan tulee välittömästi pysäyttää auto ja ottaa yhteyttä tiepalveluun tai GoMoreen. Jos auto vaurioituu vuokrauksen aikana, tulee vuokraajan dokumentoida mahdollisimman paljon ja tarkasti tietoa siitä miten onnettomuus tapahtui. Näitä tietoja tarvitaan vahinkoilmoitusta varten. 

Me tarjoamme tiepalvelun tai kuljetuksen lähimpään korjaamoon. Tiepalvelun tarjoaa SOS Hinaus ja tämän käytöstä ei koidu vuokrauksen osapuolille maksettavaa omavastuuta. Eli se on sekä auton vuokraajalle että omistajalle vakuutusehtojemme puitteissa toimittaessa täysin ilmaista. Tilataksesi tiepalvelun vahinkopaikalla, sinun tulee olla yhteydessä suoraan itse SOS hinaukseen, joka voi mahdollisimman nopeasti avustaa avun saannissa ja auton siirrossa.  

Pyydä tieturvan palveluntarjoajaa toimittamaan lasku auton omistajalle, joka lähettää sen eteenpäin Omocomille maksettavaksi vahinkoilmoituksen täytön yhteydessä. Omistajan tai auton vuokranneen henkilön ei tarvitse siis maksaa tiepalvelun käyttöä ensin itse, vaan tämän maksaa aina Omocom vakuutusyhtiö. Mikäli vahinko sattuu palveluaikojemme puitteissa (Maanantai-Perjantai: 09:00-12:00, 13:00-16:00), on hyvä olla yhteydessä myös meihin +358 9 42450192 tai sähköpostitse support@gomore.fi, jotta voimme avustaa parhaamme mukaan ja pyrimme myös löytämään vaihtoehtoisen auton tarpeen vaatiessa. Lisätietoja Jos jotain yllättävää tapahtuu

SOS hinaus- ja tiepalvelupäivystys

https://www.sos-hinaus.fi

24h päivystysnumero +358 34 39 98 47

Mikäli kyseessä on kaupallisen omistajan auto

Mikäli kyseessä on kaupallisen omistajan auto, huomioithan, että GoMoren yksityisautojen vertaisvuokraukseen tarjoama Omocom-ryhmävakuutus ei kata yritysautojen vuokrauksia tai kaupallisessa tarkoituksessa harjoitettua vuokraustoimintaa alustan kautta miltään osin. Näin ollen, yritysauton omistajana tai haltijana olet vastuussa autolle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista oman ajoneuvovakuutuksesi kautta. Mikäli auton vuokraaja aiheuttaa vahingon, GoMore auttaa mielellään auton omistajaa ja vuokraajaa vahingon selvittämisessä, mutta auton omistaja vastaa vahingon käsittelystä oman vakuutusyhtiönsä kanssa. Tässäkin tapauksessa vuokrauksen tulee sisältää vuokraajalle omavastuuton tieturvapalvelu. Lue lisää: Yritysten autot ja kaupallinen vuokraaminen.