Näin ohitat pankkivarmenteella tunnistautumisen

Tavallisesti vaadimme pankkitunnistautumisen, mutta mikäli sinulla ei ole suomalaisia pankkitunnuksia, voit ohittaa kohdan lataamalla kuvan passistasi. Tämä pätee myös poikkeustapauksessa, mikäli esimerkiksi pankkitunnistautumisen kanssa ilmenee jokin tekninen häiriö.

Yllämainitussa tapauksessa toimi siis seuraavasti:

Jätä pankkitunnistautuminen valitsematta klikkaa "En voi tunnistautua sähköisesti" -painiketta, jotta pääset lisäämään kuvan passistasi ja ohittamaan pankkitunnistautumisen.

Tämän jälkeen varmennamme henkilöllisyytesi ja mikäli vuokraajan ehdot täyttyvät, vahvistamme sinut vuokraajaksi.