Alennuskoodit ja voimassaolo

Jotta autojen vuokraaminen GoMoressa olisi vuokralaisjäsenillemme mahdollisimman edullista, ja autonomistajat saisivat kuitenkin samalla riittävästi ansioita, GoMore tarjoaa usein vuokralaisille erilaisia alennuksia alennuskoodien muodossa. Lisäksi alennuksia voi saada GoMore Pisteillä, joita saat esimerkiksi rekisteröitymällä palveluumme ja suosittelemalla GoMorea kavereille. GoMore Pisteistä voit lukea lisää täältä

Alennuskoodien voimassaoloajat riippuvat kampanjasta, ja näistä yleisimmät on selitetty alla. 

  • Alennuskoodi ensivuokraajille: Voimassa ensimmäistä kertaa GoMoresta auton vuokraavalle jäsenelle kaikkina viikonpäivinä ja vuodenaikoina. Sama jäsen ei voi käyttää alennuskoodia uudestaan. 
  • Alennuskoodi ensivuokraajille arkipäivinä: Voimassa ensimmäistä kertaa GoMoresta auton vuokraavalle jäsenelle, joka vuokraa auton arkipäivinä maanantaista perjantaihin. Mikäli vuokraus ulottuu kokonaan tai osittain viikonlopulle (Esim. jos vuokraus alkaa torstaina ja päättyy lauantaina klo 01:00 aamuyöllä), alennuskoodi ei ole voimassa eikä siksi oikeuta alennukseen.  
  • Alennuskoodi Keyless-vuokrauksiin: Voimassa ainoastaan Keyless-vuokrauksiin kaikkina aikoina. Alennuskoodia ei voi käyttää muiden autojen vuokrauksiin. 
  • Alennuskoodi, joka ei ole voimassa loma-aikoina: Voimassa ainoastaan loma-aikojen ulkopuolella, jolloin vuokra-autojen kysyntä on vähäistä. Korkean kysynnän loma-ajat voit katsoa täältä

Mikäli alennuskoodisi ei toimi, tarkastathan, että GoMore profiilisi täyttää kyseisen alennuskoodin ehdot kuten yllä. Alennuskoodit ovat pääsääntöisesti voimassa myöntökuukauden aikana tehtyihin varauksiin, mutta vuokraus voi kuitenkin tapahtua myös seuraavan kuukauden aikana.  

Alennuskoodin käyttöön opastamme erillisessä FAQ-artikkelissa täällä