Kutsu auton omistava ystäväsi GoMoreen!

Seisooko ystäväsi auto parkissa, mutta kulut juoksevat? 

Nyt voit tehdä ystävällesi oikean palveluksen, joka hyödyttää teitä molempia sekä monia muita jäseniämme - ympäristöstä puhumattakaan! Kun olet vinkannut autonomistajaystävällesi GoMoresta ja hän on saanut ensimmäisen toteutuneen vuokrauksensa, niin saat meiltä 100 € alekoodin käytettäväksi seuraavaan GoMore vuokraukseesi. 

Toimi näin lunastaaksesi edun:

  1. Vinkkaa GoMoresta ystävällesi ja pyydä häntä luomaan autoprofiili. Hän voi tehdä tämän helposti joko GoMore-sovelluksessa (Apple tai Android), tai vaihtoehtoisesti selaimessa suoraan tätä kautta
  2. Lähetä meille ystäväsi auton rekisterinumero otsikolla "Ystäväkampanja" osoitteeseen support@gomore.fi , niin tiedämme kuka auton on vinkannut ja mikä auto on kyseessä. 
  3. Kun autoprofiili on luotu ja julkaistu GoMoressa, toivotamme ystäväsi lämpimästi tervetulleeksi jakamaan autoja kanssamme. Autamme häntä saamaan mahdollisimman nopeasti ensimmäisen vuokrapyynnön ja aloittamaan autolla ansaitseminen. 
  4. Heti kun ystäväsi auto on vuokrattu GoMoren kautta ensimmäisen kerran, niin siirrämme sinulle 100 € alekoodin GoMoreen. Koodi on voimassa vuoden 2023 loppuun ja voit käyttää sen mihin tahansa tulevaan GoMore-vuokraukseesi