Auton toimitus

Omistajana voit tarjota auton toimitusta lisäpalveluna.

Toimituksen tarjoaminen on loistava tapa mainostaa autoasi hakutuloksissa ja tehdä vuokraamisesta entistäkin kätevämpää vuokralaisille.

Mikäli haluat tarjota auton toimitusta vuokraajille esimerkiksi lentokentälle, vuokraajan kotiosoitteeseen tai jonnekin muualle, voit aktivoida toimituksen autosi asetuksista.

Aktivoi toimitus kohdassa "Autosi" > "Muokkaa autoa" > "Pysäköinti ja toimitus".

Valitse, kuinka kauas autosi tavallisesta pysäköintipaikasta olet valmis auton toimittamaan. Voit valita erilaisia toimitussäteitä, joiden sisällä olet valmis auton toimittamaan. Mikäli toimitat auton vuokralaisen toivomaan osoitteeseen, tulee auto myös noutaa samasta paikasta, ellei toisin sovita.

Voit määrittää toimitukselle itse hinnan, jonka katsot sopivaksi ottaen huomioon auton toimittamiseen tarvittavat kustannukset ja ajan. Jotkut omistajat tarjoavat ilmaisen toimituksen lähempänä kotia sijaitseviin osoitteisiin. GoMore perii 25 %:n palvelumaksun toimituksen hinnasta.

Jos autossasi on GoMore Keyless, voit myös tarjota toimitusta. Pysäköi auto vain sovitun toimituspaikan lähelle ja vuokraaja voi noutaa auton käyttäen GoMore-sovellusta. Mikäli toimitat auton vuokralaisen toivomaan osoitteeseen, tulee auto myös noutaa samasta paikasta, ellei toisin sovita.