Vuokravakuus


Kun vuokraat auton GoMoren kautta, GoMore pidättää oikeuden veloittaa vuokravakuuden varmistaakseen maksun mahdollisista lisäkustannuksista, kuten sakkoja tai maksuja, jotka liittyvät vuokraukseen. Vuokravakuuden summa vaihtelee 70€ - 200€ välillä. Jos vuokravakuus vaaditaan, sen määrä näytetään auton varaamisen yhteydessä. 

GoMore on määritellyt joitain autoja premium-luokan autoiksi kokonaisvaltaiseen riskienhallintaan ja vakuutusyhtiöiden arvioon perustuen. Premium-luokan autojen kohdalla vuokravakuus vaihtelee välillä 350 € - 1000 €, automallista ja merkistä riippuen.

Vuokravakuus veloitetaan samalla, kun varaus hyväksytään. Vuokravakuus, vähennettynä vuokrasta aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista, vapautuu automaattisesti GoMoren päästä neljä päivää vuokran päättymisen jälkeen, jonka jälkeen vakuus näkyy tilillä muutaman pankkipäivän päästä.

Jos ylimääräiset kustannukset ylittävät vuokravakuuden, pidätämme vuokravakuuden ja veloitamme ylimääräisen maksun vuokraajan maksukortilta. Jos vuokra peruutetaan, vuokravakuus vapautetaan välittömästi. Voit tarkistaa vuokravakuuden vapauttamisen päivämäärän vuokrauksen yhteenvedosta sovelluksessa tai verkkosivustollamme.

Huomioithan, että pankillasi voi olla erillinen käsittelyaika ennen kuin palautettu vuokravakuus näkyy tililläsi. Vuokravakuuden määrä voi vaihdella auton tyypin, varauksen keston ja varaustietojen mukaan. Vuokravakuuden määrä ilmoitetaan aina selkeästi varauksen yhteydessä.