Vuokrasopimuksen täyttäminen Keyless-autoa noudettaessa

Miten noudan GoMore Keyless-auton?

GoMore Keyless-auton nouto on erittäin helppoa GoMore-sovelluksen kautta ilman tarvetta sopia avaimien luovutuksesta tai palautuksesta auton omistajan kanssa. Alta voit katsoa videon, kuinka noudat Keyless-auton. Videon alta löydät ohjeet Keyless-auton noutoon vaiheittain.

1. Lataa GoMore-sovellus (jos et ole jo tehnyt niin) mobiililaitteeseesi App Storesta tai Google Playsta. Jos sinulla on jo sovellus, varmista, että se on päivitetty uusimpaan versioon.
  2. Kirjaudu sovellukseen samalla käyttäjätilillä, jolla varasit GoMore Keyless-auton.
  3. Paina sovelluksen aloitussivulla kohtaa "Vuokraukset" ja näet auton sekä vuokrauksen tiedot. Siellä on myös ohjeet, kuinka voit noutaa Keyless-autosi (lähetämme ohjeet myös tekstiviestillä, jos olet aktivoinut tämän profiiliasetuksissasi).
  4. Vuokrauksen tiedoista näet auton tarkan sijainnin 30 minuuttia ennen vuokrauksen alkua. Voit myös keskustella auton omistajan kanssa vuokraukseen liittyvistä asioista GoMoren chatin kautta.
  5. Sovelluksessa "Vuokrauksen tiedot" -osiossa näkyy vuokrasopimus, joka on täytettävä ennen kuin auton ovet avautuvat. Huomioi, että voit aloittaa vuokrasopimuksen täyttämisen vasta vuokrauksen alkaessa. Klikkaa "Nouda auto" ja voit aloittaa vuokrasopimuksen täyttämisen.
  6. Sovellus antaa sinulle selkeät ohjeet, kuinka täytät jokaisen osion. Ensiksi ota kuvat auton kaikilta sivuilta (yhteensä 8 kpl) dokumentoidaksesi sen kunnon. Tämän jälkeen sinun on kirjattava kaikki autossa olevat vauriot, joita ei vielä ole merkattu sovellukseen. Tarvittaessa voit myös lisätä kuvia/kuvailla auton sisustusta. Esimerkiksi, jos auton penkillä on tahroja, ne kannattaa dokumentoida.
  7. Viimeistele sopimus ja avaa auton ovet sovelluksen kautta. Sovellus voi pyytää sinua myös dokumentoimaan polttoainetason ja kilometrimittarin lukeman. Kirjaa pyydetyt arvot sovellukseen ja ota kuvat polttoainemittarista ja kilometrimittarin lukemasta.
  8. Kun olet autossa, voit ottaa avaimet hansikaslokerosta ja lähteä ajamaan!
  9. Pysäköi auto vuokra-ajan päätyttyä paikalle, josta noudit sen (tai niin lähelle kuin mahdollista, kuitenkin enintään 500 metrin päähän lähtöpaikasta).
  10. Palauta avaimet hansikaslokeroon ja varmista, että auto on yhtä siisti kuin se oli noudettaessa. Muista myös ottaa kaikki tavarasi mukaan. Napauta sovelluksessa "Palauta auto", jossa voit täyttää palautussopimuksen.
  11. Ilmoita polttoainemittarin ja kilometrimittarin lukemat, mikäli sovellus näin pyytää. Sen jälkeen ota taas 8 kuvaa autosta. Jos autoon on tullut uusia vaurioita vuokrauksen aikana, tulee sinun dokumentoida ne valitsemalla "Kyllä, auto vaurioitui" jonka jälkeen klikkaa "Seuraava" ja täytä mahdollisimman yksityiskohtaiset tiedot vaurioista. Lisää myös kuvat vaurioista klikkaamalla "Lisää kuva".
  12. Sovellus pyytää sinua vielä tarkistamaan seuraavat asiat: auton sisätilat, ettet ole unohtanut autoon mitään, että avain on hansikaslokerossa ja että kaikki ovet on suljettu ja seisot auton ulkopuolella.
  13. Napauta lopuksi "Lukitse" ja varmista, että ovet ovat turvallisesti lukittu. Kun ovet on lukittu, vuokraus on päättynyt. Voit nyt jättää arvion auton omistajalle! Voit täyttää arvion joko viestikentän kautta tai sähköpostitse, johon saat pyynnön arvioida vuokrasopimustasi.