Co-hostit GoMorella

Autojen jakaminen on helpompaa, kun sinulla on ylimääräinen käsipari

Co-hostit auttavat autojesi päivittäisessä ylläpidossa: olipa kyseessä sitten siivooja, jonka on löydettävä Keyless-autot ja päästävä niihin käsiksi, tai kumppani, joka auttaa sinua varausten ja viestien lähettämisessä. Sinä päätät, minkä tasoiset oikeudet heillä on. Voit antaa vuokralaisille kaksi eri käyttöoikeustasoa: rajoitettu käyttöoikeus tai vakio käyttöoikeus. Olemme kuvanneet eri käyttöoikeustasoja alempana usein kysytyissä kysymyksissä.

Kuinka lisään co-hostin?

Löydät co-host -ominaisuus kohdasta "Sinun autosi" -> "Co-hostit". Täällä voit lisätä co-hostisi sähköpostiosoitteen. Co-hostillasi on oltava GoMore-tili, jotta hän voi auttaa sinua vuokrauksissa. Jos co-hostilla ei ole sellaista, pyydä häntä ensin luomaan GoMore-tili täällä. Lisää vain sellaisia henkilöitä, jotka tunnet ja joihin luotat. Voit muuttaa tai poistaa co-hostin käyttöoikeuksia milloin tahansa. Voit myös seurata co-hostitsi ominaisuutta kohdasta "Toiminta", jolloin näet kuka on esimerkiksi lisännyt kuvia autosta tai päivittänyt kalenteria.

Mitä co-hostit voivat tehdä?

Co-hostilla voi olla kaksi käyttöoikeustasoa. Voit muuttaa tasoa tai muokata co-hostien määrää milloin tahansa. Co-host ei koskaan pääse käsiksi tuloihin tai maksuihin eikä voi myöskään poistaa autoja GoMoresta. Co-hostit eivät voi muuttaa autonomistajan asettamia luovutusaikoja jotka määrittävät auton saatavuuden.

Auton omistajat voivat tarkastella co-hostien toimintaa omasta profiilistaan klikkaamalla "Toiminta" näppäintä "Muut hostit" otsikon oikealla puolella. Vain auton omistajat näkevät tämän.

Kerro meille mitä haluaisit co-hostien voivan tehdä, jotta voimme kehittää näitä toimintoja tulevaisuudessa. Lähetä meille ehdotuksesi osoitteeseen support@gomore.fi.