Kalenteri

Auton kalenterin avulla voit määritellä autosi päiväkohtaiset hinnat, sekä ajankohdat milloin autosi ei ole käytettävissä. Kalenterista voit sulkea helposti ajankohdat, jolloin autosi on esimerkiksi omassa käytössäsi tai auton vuokraaminen ei ole mahdollista muista syistä. Kalenterin saat auki sovelluksesta valitsemalla näytön alareunasta kohdan "Sinun autosi", ja nettiselaimella autosi profiilin varaustiedoista kohdasta "Kalenteri".

Kalenteri kannattaa pitää ajan tasalla etenkin, jos pikavaraustoiminto on kytkettynä päälle. Näin säästyt turhilta vuokrapyynnöiltä, koska auto ei tule näkyville vuokrattavien autojen hakutuloksissa. Tämä vaikuttaa positiivisesti vuokrauksien hyväksymisasteeseesi, ja tätä kautta myös houkuttelevuuteesi omistajana.

Jotta kalenterin hallinnointi olisi mahdollisimman helppoa, voit muuttaa kalenterin kuukausihorisonttia autosi varausasetuksista. Kuukausihorisontti määrittelee sen, kuinka pitkälle ajalle kalenterisi on avoinna uusille vuokravarauksille. Vuokraus estetään automaattisesti kuukausihorisontin ulkopuolella olevilta päiviltä. Maksimissaan kuukausihorisontin pituus on 12 kuukautta.

Auton kalenterissa päivät ovat automaattisesti avoinna vuokrauksille. Voit sulkea kalenterista ne ajankohdat, jolloin tiedät että autosi ei ole vuokrattavissa. Huomaathan, että voit valita useamman päivän kerrallaan. Päiviä ei tarvitse estää kokonaan, vaan voit myös määrittää haluamasi kellonajat, mikäli auto on esimerkiksi omassa käytössäsi vain muutaman tunnin ajan.

Päiväkohtainen hinnoittelu

Tämän lisäksi kalenterissa on näkyvissä auton päiväkohtainen hinta. Voit muokata yksittäisten päivien hintaa, mikäli haluat asettaa esimerkiksi tietylle arkipäivälle korkeamman hinnan. Muokkaus onnistuu valitsemalla haluamasi päivät, ja kohdasta "Muokkaa hintaa".

Mikäli tarvitset apua kalenterin päivittämisessä, olethan yhteydessä tukeemme