Auton ajaminen ulkomailla

Jos haluat ajaa ulkomailla vuokrauksen aikana, sinun on ensin tarkistettava, että auton omistaja hyväksyy tämän.

Jokainen auton omistaja voi muuttaa ulkomailla ajamisen asetuksia autoprofiilissaan. Kaikkiin GoMoren kautta vuokrattaviin yksityisomisteisiin autoihin kuuluu yhteistyökumppanimme Omocomin tarjoama vakuutusturva, joka on voimassa vuokravarauksessa mainittuna aikana Euroopan talousalueella (ETA) sekä Sveitsissä. Yritysomisteisissa autoissa ulkomailla ajamisen kattavan vakuutuksen hankkiminen on vuokraajan vastuulla. Huomioithan auton omistajana mikäli sallit ulkomailla ajamisen, että auton rekisteröintitodistuksen 1-osan tulee olla autossa vuokrauksen ajan (tekninen osa) kun auto on lähdössä ulkomaille.

Vuokraajan on kuitenkin lisättävä varauksen teon yhteydessä "Vuokrauksen tiedot" kohtaan maininta kansainvälisestä ajosta. Jos auton omistaja on hyväksynyt, että auto voidaan ajaa ulkomaille, on tämä mahdollista valita varauksen yhteydessä lisämaksusta. Ulkomaille matkavakuutuksen hinta on 5 €/päivä. Kuitenkin enimmäishinta on 25 € riippumatta vuokra-ajan kestosta (ensimmäiset 5 päivää). Mikäli omistaja on kieltänyt ulkomailla ajamisen, kansainvälistä ajoa ei ole mahdollista valita varattaessa. 

Drivalia ja leasing-auton ajaminen ulkomailla

Asiakkaan tulisi pyytää erikseen lupa Drivalialta auton ajamiseen Pohjoismaiden tai Viron ulkopuolelle. Mahdollisen vertaisvuokrauksen aikana autoa ei saa ajaa Suomen ulkopuolelle, mikäli kyseessä on Drivalian leasing-auto.