Lisäkuljettaja

Varaukseen voidaan lisätä ylimääräinen kuljettaja eli lisäkuljettaja. Voit lisätä lisäkuljettajan vuokraukseen heti auton vuokravarauksen lähettämisen yhteydessä, tai vuokravarauksen jo vahvistuttua menemällä tulevan vuokrauksen tietoihin ja painamalla “Muuta varausta”. Voit lisätä varaukseen lisä-autonkuljettajan, kunnes vuokra-aika alkaa. Vuokralainen on vastuussa siitä, että lisäkuljettaja ilmoitetaan varausvahvistuksessa. Aina, kun autoa tulee ajamaan myös joku muu kuin vuokraaja, tulee lisäkuljettaja lisätä varaukseen. Autoa ei muussa tapauksessa saa luovuttaa kenellekkään! Lisäkuljettajan pystyy lisäämään vuokraukseen 5€/päivä lisämaksusta.

Sekä vuokraajan, että lisäkuljettajan on täytettävä GoMoren kuljettajille asettamat vakuutusehdot ja -vaatimukset, eli mm.:

  • Sinulla on ollut voimassa oleva ajokortti yli vuoden
  • Olet vähintään 21-vuotias.
  • Premium-luokan autoissa myös ylimääräisen kuljettajan on oltava vähintään 25-vuotias.

Henkilöä, joka ei täytä GoMoren asettamia vaatimuksia kuljettajalle, ei saa lisätä lisäkuljettajaksi. Esimerkiksi siis henkilöitä, joiden vuokraajahakemuksen GoMore on hylännyt, ei saa lisätä lisäkuljettajaksi.

Vuokralainen on viime kädessä vastuussa autosta vuokra-ajan aikana ja vahingonkorvauksen maksamisesta.

Lisäkuljettaja ei voi noutaa tai palauttaa autoa ilman vuokralaisen läsnäoloa, sillä vuokralaisen on allekirjoitettava vuokrasopimus. Tämä pätee sekä Keyless että non-Keyless vuokrauksessa.