Vuokrauksen pidentäminen

Jos haluat pidentää varaamaasi vuokra-aikaa, voit helposti muuttaa varaukselle asetettua ajanjaksoa napsauttamalla varaustasi sovelluksessa ja painamalla "Pidennä vuokraustasi", tai verkkosivuston alareunan kohdasta "Muuta varausta". Huomioithan, että auton omistajan on hyväksyttävä pyyntösi muuttaa vuokra-ajanjaksoa ennen kuin pyyntösi vahvistetaan. Kun auton omistaja on hyväksynyt pyytämäsi muutoksen, saat tästä ilmoituksen käyttäjätillesi. Jos et saa vahvistusta, sinun on palautettava auto aiemmin sovittuna ajankohtana.

Saat lisätietoja varauksen muuttamisesta napsauttamalla tätä!

Kun vuokra-aika on alkanut, voit pidentää nykyistä vuokra-ajanjaksoa napsauttamalla "Pidennä vuokraustasi", jonka löydät napsauttamalla varaustasi verkon tai sovelluksen kautta. Huomioithan, että et voi pidentää vuokrausta jälkikäteen menneisyydessä olevaan ajankohtaan. 

Pidennyksen hinta lasketaan auton päivähinnan mukaan, emmekä anna alennusta pidemmästä jatkosta. Vuokraaja maksaa koko päivästä (8-24h) ja lyhyempien 0-8h vuokrausten osalta hinnoittelu on lineaarinen. Veloitamme myös 4 € + 5 % palvelumaksun per vuokrapäivä, joka lisätään auton omistajan asettamaan päivähintaan jokaiselta alkavalta vuokrapäivältä.

Vuokra-aikaa voidaan pidentää vähintään yhdellä tunnilla ja enintään 30 päivään asti laskettuna vuokrauksen alkamisajankohdasta.

Alennuskoodia tai GoMore-pisteitä ei voi käyttää varauksen jatkamiseksi. Mikäli lisäät vuokraukseesi päiviä vuokrauksen aikana, et voi saada alennusta päivähinnasta joka näkyy ainoastaan alkuperäisen vuokravarauksesi teon yhteydessä.

Vuokra-aikaa pidennettäessä kokonaisilla päivillä, vuokraukseen sisältyvä kilometrimäärä nousee.