Vuokrasopimuksen tärkeys Keyless -vuokrauksissa

Keyless- vuokrauksissa vuokrasopimuksen täyttää aina vuokraaja itsenäisesti omalla puhelimellaan käyttäen GoMore -sovellusta. Koska vuokrasopimus tehdään omalla puhelimella, on erityisen tärkeää että vuokrasopimukseen kirjataan huolellisesti kaikki olemassa olevat vauriot, jotta meille jää vuokrasopimukseen dokumentaatio olemassa olevista vaurioista. Mikäli vuokrauksen aloitussopimukseen ei ole merkitty olemassa olevia vauriota, oletamme vuokraehtojemme mukaisesti, ettei autossa ole ollut vaurioita vuokrauksen alkaessa. Ottaessaan auton käyttöön vuokraajat hyväksyvät auton kunnon juuri sellaisena kuin se on sopimuksessa kuvattu.

Ehtojemme mukaan vuokraajat ovat vastuussa kaikista autoon vuokrauksen aikana tulevista vaurioista, mikäli vuokraaja ei pysty aukottomasti todistamaan, että vaurio oli autossa ennen vuokra-ajan alkamista. Jotta vältytään epäselviltä tilanteilta liittyen mahdollisen vahingon tapahtuma ajankohtaan (ennen vai jälkeen vuokrauksen alkamisen), tulee vuokrasopimukseen tehdä asiasta maininta. Näin saat aina vuokraajana turvattua omat oikeutesi parhaiten, ja meillä on mahdollisimman paljon tietoa tilanteesta.

Auton omistajan velvollisuudet Keyless -vuokrauksessa

Vaikka vuokraaja täyttää Keyless -vuokrauksissa vuokrasopimuksen itsenäisesti, tulee auton omistajan tarkastaa auto auton palautumisen jälkeen. Mikäli auton omistaja huomaa autossa dokumentoimattomia uusia vaurioita, tulee hänen dokumentoida nämä ja ilmoittaa vahingoista GoMorelle 48 tunnin sisällä vuokrauksen päättymisestä käyttäen vahinkoilmoitusta. Kun auton omistaja avaa auton ja ajaa tätä vuokrauksen päättymisen jälkeen, auton omistaja hyväksyy auton kunnon kuten edellinen vuokraaja on sen vahvistanut ja kuvaillut vuokrauksen päätössopimuksessa. Tämän takia on tärkeää, että auton omistaja käy tarkistamassa auton kunnon ja ilmoittaa mahdollisista vaurioista välittömästi (kuitenkin alle 48 tunnin kuluttua vuokrauksen päättymisestä) GoMorelle ennen kuin ottaa auton käyttöön tai liikuttaa autoa.

Täältä löydät miten Keyless -vuokraus aloitetaan ja päätetään käyttäen GoMore -sovellusta.