Vuokraajaksi vahvistaminen

Taataksemme turvallisen ja miellyttävän käyttäjäkokemuksen kaikille jäsenillemme (sekä tarjotaksemme yhdessä Omocomin kanssa kattavan vakuutuksen GoMoren-kautta vuokrattaville autoille), GoMore edellyttää kaikilta uusilta autonvuokraajilta vahvaa sähköistä tunnistautumista (Pankkitunnukset). Kun siis haluat tehdä ensimmäisen vuokravarauksesi, pyydämme sinulta hieman kärsivällisyyttä ja valmiutta viimeistellä kirjautumisesi vahvistetuksi jäseneksi kuten alla on kuvattu.

Mikäli käytät GoMoren puhelinsovellusta, pääset tekemään vuokraajan vahvistuksen varauspyynnön lähettämisen yhteydessä. Verkkoselaimen kautta voit lähettää vuokraajahakemuksen napauttamalla sivun oikeassa yläkulmassa löytyvää profiilikuvaketta, ja kohtaa "Hae vuokraajaksi".

Asiakastukemme aukioloaikoina arkisin klo 8:30-16:30 pyrimme vahvistamaan uudet vuokraajat yhteisömme viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi n. 15 min sisällä, ja asiakastuen aukioloaikojen ulkopuolella käymme läpi vuokraajahakemuksia arkisin ma-pe klo 18-24 sekä viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 07-24.

Tunnistautuminen tarvitsee tehdä vain ennen ensimmäistä varaustasi, eli jatkossa voit vaivattomasti varata vuokra-autoja muutamalla klikkauksella!

1. Pääset rauhassa selaamaan autoja, kun olet luonut itsellesi GoMore-käyttäjäprofiilin ja hyväksynyt palvelun käyttöehdot. Tässä kohtaa emme vielä vaadi vahvaa tunnistautumista ja voit kirjautua palvelun käyttäjäksi myös esimerkiksi Facebook tai Google-tilisi kautta.
  2. Kun olet valinnut haluamasi auton, syötä näytölle ilmestyvään kenttään puhelinnumerosi. Saat välittömästi meiltä tekstiviestitse nelinumeroisen koodin, joka sinun tulee syöttää vahvistuskenttään.
  3. Syötä varauksen tietoihin vaadittavat henkilökohtaiset tietosi sekä vuokrauksen ajalle haluamasi mahdolliset lisäpalvelut, kuten lisäkuljettaja, ylimääräiset kilometrit tai omavastuun vähennys. Muistathan, että mikäli et valitse tässä vaiheessa lisäkilometrejä varaukseesi, mutta päädyt kuitenkin varausta muuttamatta ajamaan enemmän kuin 200 km päivässä, ylimääräisten kilometrien hinta tulee sinulle 50% kalliimmaksi.
  4. Tunnistaudu palveluun käyttämällä vahvaa sähköistä tunnistautumismenetelmää (Pankkitunnistautuminen).
  5. Täydennä käyttäjäprofiilisi ja lataa kuvat itsestäsi (sen hetkinen kasvokuvasi, eli selfie) ja ajokortistasi (molemmin puolin). Voit lukea lisää siitä kuinka käsittelemme henkilötietojasi täältä.  Lisäksi suosittelemme, että lataat itsestäsi profiilikuvan joka kasvattaa luottamusta autonomistajien keskuudessa ja helpottaa vuokrapyyntöjesi hyväksymistä. Huomioithan, että tunnistautumista varten lataamasi kasvokuva näkyy vain GoMorelle, eli julkinen profiilikuvasi tulee ladata sille kuuluvan erillisen kentän kautta.
  6. Lisää maksukorttisi jota haluat käyttää vuokrausten maksamiseen GoMoressa. Maksukorttiasi ei veloiteta ennen kuin auton omistaja on hyväksynyt varauspyyntösi. Riippuen pankistasi ja maksukortistasi, voit joutua vielä kertaalleen vahvistamaan kortin vahvaa sähköistä tunnistautumista käyttäen. Suosittelemme, että maksukortti lisätään ensisijaisesti aina tietokoneen selainversiossa tai mobiilissa GoMore-sovelluksessa.
  7. Ole hyvä ja odota hetki, niin käsittelemme lähettämäsi tiedot. Mikäli kaikki täsmää, vahvistamme sinut jäseneksi! Jäsentemme turvallisuus alustallamme on meille ensiarvoisen tärkeää, jonka takia saatamme pyytää sinua vielä lisäämään mahdollisesti puuttuvia tietoja itsestäsi.
  8. Lue huolella käyttö- ja vakuutusehdot ja mikäli kaikki on selvää, hyväksy ne ennen vuokrapyynnön lähettämistä auton omistajalle. Kun auton omistaja on hyväksynyt pyyntösi, maksukorttiasi veloitetaan vuokravahvistuksesta löytyvän summan mukaisesti.
  9. Seuraavaksi voitkin rentoutua ja odottaa vuokra-automatkasi alkamista! Lisätietoja auton noutamisesta ja itse vuokra-ajasta löydät täältä

Huomioithan, että auton palautuksen yhteydessä puuttuva polttoainemäärä ja mahdolliset vuokra-aikana saamasi sakot tai maksut (kuten pysäköintimaksut tai sakot) veloitetaan tarvittaessa maksukortiltasi jälkikäteen. Mikäli siis yllättäviä maksuja kertyy vuokrauksen aikana, ilmoitathan niistä ensin auton omistajalle auton palautuksen yhteydessä, jotta voitte yhdessä sopia vastuullasi olevien ylimääräisten sakkojen tai maksujen suorittamisesta. Jos tarvitset apua tässä asiassa, voit aina olla yhteydessä GoMoreen.

Tupakointi GoMoren kautta vuokratussa autossa on ehdottomasti kielletty, ellei auton omistajan kanssa ole toisin sovittu.

Sinä, muut matkustajat ja auto olette kattavasti vakuutettuja vakuutuskumppanimme Omocomin kautta koko vuokra-ajan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja vakuutuksestamme.

Mikäli hakemuksesi vuokraaja jäseneksi evättiin, voit lukea lisätietoja " Miksi jäsenhakemukseni hylättiin? "