Auton noutaminen

Mitä vuokraajan tulee muistaa kun olet noutamassa autoa? Tarkempi opas auton noutamiseen löytyy täältä!

Auton noutopäivänä on hyvä pysyä ajan tasalla kaikista auton omistajan lähettämistä viesteistä. Muista myös ilmoittaa auton omistajalle itse, jos jotain odottamatonta tapahtuu ennen vuokra-ajan alkamista.

Tarkka osoite, johon auto on pysäköity näkyy sovelluksessa juuri ennen vuokra-ajan alkamista. Auto pysäköidään lähelle varausvahvistuksessa ilmoitettua osoitetta.

Jos haluat peruuttaa vuokra-ajan, se tehdään suoraan sovelluksessa napsauttamalla varaustasi. Vuokralainen voi peruuttaa varauksen viimeistään 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkua. Jos peruutus tapahtuu alle 48 tuntia vuokrauksen alkamisajankohdasta, vuokraajalta veloitetaan peruutuskulu. Jos taas auton omistaja peruuttaa varauksen, sinulla vuokralaisena on oikeus korvaukseen. Korvaus vaihtelee sen mukaan, kuinka lähellä vuokrauksen alkamisajankohtaa varaus peruutetaan. Lue lisää peruutuskäytännöistämme täältä!

Vain se henkilö, joka on kirjattu vuokralaiseksi varaukseen, voi noutaa auton ( Lisäkuljettaja ei voi noutaa autoa). Auton omistaja voi kuitenkin pyytää jotakuta muuta luovuttamaan avaimen ja käymään auton läpi yhdessä vuokraajan kanssa.

Kun vuokralainen ja auton omistaja tapaavat auton noutamisen yhteydessä, vuokrasopimuksessa on oltava kirjattuna olemassa olevat vauriot, polttoainetaso ja mittarilukema. Olemassa olevat vahingot on myös dokumentoitava sekä kirjallisesti, että valokuvin. Tämä vähentää mahdollisten väärinkäsitysten riskiä myöhemmissä vaiheissa. Suosittelemme, että käytät sovelluksen toimintoa jossa voit ottaa 8 kuvaa auton nykytilasta suoraan ladattaviksi vuokrasopimukseen.

HUOM! Muista allekirjoittaa vuokrasopimus ennen lähtöäsi, kuin myös silloin kun auto palautetaan! Auton omistajalla on vuokrasopimus valmiina GoMore-sovelluksessa tai paperiversiona, mutta sinä vuokralaisena olet yhdessä auton omistajan kanssa vastuussa auton tarkastamisesta ja vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta ennen kuin vuokraus voi alkaa tai päättyä.