Kuka voi noutaa auton?

Vuokraajan on aina henkilökohtaisesti noudettava auto omistajalta vuokravarauksessa määritellystä sijainnista. Lisäkuljettajat eivät saa noutaa autoa ilman vuokralaisen läsnäoloa, sillä vuokralaisen on allekirjoitettava vuokrasopimus noudon yhteydessä. 

Syynä tähän on se, että vuokralainen on todennettu GoMoren jäseneksi vahvaa sähköistä tunnistautumismenetelmää käyttäen, eikä ylimääräisille kuljettajille aseteta samaa tarkastusvaatimusta. Mikäli ylimääräistä kuljettajaa ei ole lisätty varaukseen, ainoastaan auton vuokraaja saa ajaa autoa. Huomioithan, että lisäkuljettajia voidaan lisätä varaukselle vain ennen vuokra-ajan alkamista, ei käynnissä olevan vuokrauksen aikana.

Auton omistajan tulee kieltäytyä vuokraamasta paikan päällä noudettaessa, jos auton noutaja ei vastaa vuokralaisen antamia tietoja itsestään (esim. jos ajokorttitiedot ja henkilötodistus eivät täsmää varauksessa ilmoitettuihin tietoihin). Tällaisessa tilanteessa auton omistajan tulee ottaa yhteyttä GoMoreen ja ilmoittaa meille väärinkäytöksestä.