Vuokrauksen jälkeen

Vuokrauksen päätyttyä saat auton omistajana maksun vuokrauksesta 24 tunnin kuluttua vuokra-ajan päättymisestä. Täältä löydät tarkemmin tietoja vuokratulojesi suorittamisesta GoMore-tilillesi. GoMore-profiilistasi näet myös koko vuokraushistoriasi ja löydät kuitit vuokrasopimuksista maksuhistorioineen. 

Auton palautuksen jälkeen sinua pyydetään kirjoittamaan arvostelu vuokrauksen sujumisesta. Me GoMoressa pyrimme pitämään yllä mahdollisimman korkeaa luottamusta jäsentemme keskuudessa ja arvostelun kirjoittaminen onkin erinomainen tapa antaa muille jäsenille sekä GoMorelle oikea kuva vuokraajasta. Kun vuokraus on sujunut hienosti, niin hyvän arvostelun jättäminen tuo varmasti myös kaikille osapuolille hyvän mielen! 

Jos käy ilmi, että vuokrasopimuksen allekirjoittamisen ja toimittamisen jälkeen on syntynyt ylimääräisiä kuluja (kuten pysäköintisakot, ylittynyt kilometrimäärä tai vastaavat), voit lukea lisää täältä.

Mikäli vuokra-aikana on tapahtunut vahinko, on tämä merkittävä auton palautuksen yhteydessä sovelluksesta löytyvän vuokrasopimuksen palautusosaan, jonka jälkeen GoMore saa automaattisesti tiedon uudesta vahingosta, ottaa yhteyttä molempiin osapuoliin ja pyytää vuokralaista täyttämään vahinkoilmoituksen. Mikäli omistaja käyttää vuokrasopimuksen paperiversiota, on tämän skannattava vuokrasopimus (tai otettava siitä kuva) jonka jälkeen omistaja lähettää sen sähköpostitse GoMorelle vahingon käsittelyä varten. Suosittelemme aina käyttämään vuokrasopimusten täyttämiseen sovellustamme (niinkuin tekevät jo 99,99% käyttäjistämme)!