Arvioinnit

Me GoMoressa pyrimme pitämään yllä mahdollisimman korkeaa luottamusta jäsentemme keskuudessa ja arvioinnin kirjoittaminen vuokrauksen jälkeen onkin erinomainen ja helppo tapa antaa muille jäsenille sekä GoMorelle oikea kuva vuokraajasta tai auton omistajasta. Kun vuokraus on sujunut hienosti, hyvän arvioinnin ja palautteen jättäminen tuo varmasti myös kaikille osapuolille hyvän mielen!

Miten annan arvioinnin?

Vuokrauksen päättymisen jälkeen vuokrauksen molemmille osapuolille avautuu mahdollisuus jättää arviointi ja suositella toista päättyneen vuokrauksen perusteella.

Sanallisen arvioinnin ja vuokrauskokemuksen arviointi yhdestä tähdestä viiteen tähteen onnistuu vuokrauksen päättymisen jälkeen vuokrauksen tiedoista.

Vuokraajille avautuu mahdollisuus antaa kokonaisarvioinnin lisäksi arvioinnit kolmessa eri kategoriassa;

  1. Siisteys - Kuinka siisti auto oli ulko- ja sisäpuolelta? Vastasiko auton siisteys auton ilmoituksessa kuvattua siisteystasoa?
  2. Kunto - Oliko auto samassa kunnossa kuin auton ilmoituksessa oli kuvattu? Esimerkiksi, toimiko se hyvin ajossa, paloiko autossa varoitusvaloja joista auton omistaja ei ollut ilmoittanut, olivatko nesteet oikealla tasolla, olivatko renkaat kunnossa...
  3. Viestintä - Antoiko auton omistaja sinulle selkeät ohjeet, tai vastasiko hän viesteihin ajoissa?

Koska kyseessä on vertaisvuokrauspalvelu, arviointeja miettiessä pyydämme vertaamaan vuokrauskokemusta auton ilmoitukseen ja siellä annettuihin tietoihin.

Vastasiko vuokraus vuokratun auton ilmoituksen kuvausta? Vertaisvuokrauksessa emme oleta nimittäin jaettavien autojen olevan kuin suoraan autokaupasta tulleita, vaan kohtuulliset käytön jäljet ovat enemmän kuin sallittuja.

Auton omistajat pääsevät antamaan arvioinnin myös auton vuokraajille. Auton omistajat pääsevät antamaan vuokrauksesta vuokraajalle yleisarvosanan sekä jättämään sanalliset suosituksen ja näin suositella vuokraajaa toisille auton omistajille.


Milloin arviointi näkyy?

Vuokrauksen toisen osapuolen antaman arvioinnin näkee myös vuokrauksen tiedoista ”Vuokrauksesi” otsikon alta. Arvioinnin yhteenveto tulee näkyviin kun vuokrauksesta on kulunut 14 päivää tai kun molemmat osapuolet ovat antaneet toisilleen arvioinnin.


Arvioinnit tulevat näkyviin vuokrauksen molemmille osapuolille ja julkisesti molempien profiiliin, kun molemmat ovat lähettäneet toisistaan arvioinnin, tai 14 päivän kuluttua vuokra-ajan päättymisestä. Mahdollisuus arvioinnin jättämiseen toisilleen päättyy myös 14 päivän kuluttua vuokrauksen päättymisestä.




Unohdin antaa arvioinnin, mitä nyt?

Mikäli arviointi unohtui antaa, kannustamme lämpimästi kuitenkin jakamaan kokemuksen vuokrauksen toisen osapuolen kanssa chat -viestin kautta! Vertaispalautteen saaminen on aina erittäin tärkeää ja kehittävää, ja vaikka valitettavasti mahdollisuus jättää julkinen arviointi ja palaute umpeutuu 14 päivän jälkeen, voitte aina jakaa palautteen suoraan toiselle osapuolelle chat-viestien välityksellä. Rakentava palaute on aina tervetullutta ja kannustamme myös kehumaan kun siihen on mahdollisuus!


Epäasialliset arvostelut

Pyrimme pitämään palvelumme mahdollisimman avoimena sekä läpinäkyvänä alustana, jossa kaikkien henkilökohtaiset mielipiteet ja kokemukset saavat paikkansa ja tilansa. Kaikki arvostelut ovat arvostelijan subjektiivisia mielipiteitä vuokra kokemuksesta, ja kuten tiedämme, mielipiteitä on joka lähtöön.

Emme valitettavasti voi muuttaa/poistaa alustallamme annettuja arvosteluita ilman todella painavaa syytä ja vakavaa tilannetta, sekä arvostelijan suostumusta. Koemme myös, että arvosteluiden läpinäkyvyys on yksi vertaisvuokrauksen pilareista luomaan luottamusta.

Muutamme/poistamme arvosteluja jälkikäteen ainoastaan esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

Jos arvostelussa esiintyy esimerkiksi;

  • Epäasiallista kielenkäyttöä
  • Väärää tietoa
  • Perusteettomia syytöksiä
  • Jos molemmat osapuolet haluavat poistaa tekemänsä arvostelut

Koska arvostelut ovat aina subjektiivisia käsityksiä vuokraustilanteesta, GoMoren tulee saada yllä mainituista dokumentaatiota, jonka pohjalta tehdä päätös arvosteluiden muuttamisesta / poistamisesta.