Vakuutus

GoMoren kautta vuokrattaviin yksityisautoihin kuuluu vuokra-ajan voimassa oleva kaskovakuutus, joka sisältää mm. seuraavat turvat: Törmäysturva, varkausturva, petosturva, paloturva, ilkivaltaturva, lunastusturva, tankkausturva, lasiturva, eläinkolariturva sekä hinaus- ja matkakulut-turva. Täydelliset vakuutusehdot pääset lukemaan täältä.

Vakuutus aktivoituu automaattisesti, kun auto vuokrataan GoMoren kautta. Vakuutuksen hinta sisältyy GoMoren vakuutus- ja palvelumaksuun. Vakuutuksen voimassaolo ja soveltaminen vuokrauksen aikana edellyttää alla lueteltujen vaatimusten täyttymistä.

Vuokraajan omavastuun osuus on GoMoren yksityisautoissa 1000€ per korvattava vaurio. Vuokraaja voi alentaa omavastuuosuuden varauksen teon yhteydessä 350€:n ostamalla 10€ per päivä lisäpalvelun tai 0€:n 25€ per päivä. Omavastuuosuutta voi alentaa vuokrauksen alkuun asti muokkaamalla vuokrauksen tietoja. Vuokrauksen alettua muutoksia omavastuuosuuteen ei voi enää tehdä.  Auton omistajalle ei koidu vakuutuksen käytöstä omavastuuta. Kaupalliset omistajat vakuuttavat autonsa itse ja näissä autoissa omavastuu on korkeintaan 1000€. Omavastuuosuus on merkittynä auton tietoihin. Kaupalliset omistajat voivat halutessaan sallia vuokraajalle mahdollisuuden pienentää omavastuuosuuden 350:n ostamalla 8€ per päivä lisäpalvelun. Voit lukea lisää aiheesta täältä.

Vakuutuksen laajuus

  • Vakuutuksesta korvattava enimmäissumma on 100 000 euroa. Audio, video ja viestintälaitteista korvattava enimmäissumma on 1 000 euroa.
  • Vakuutus kattaa rikkoutuneet, murskautuneet, tai murtuneet tuulilasit, sivuikkunat, ja takaikkunat. Pienten kiven- ja nastaniskemien korjaukset sisältyvät vakuutukseen.
  • Vakuutus kattaa vakuutusehdoissa mainituin edellytyksin enintään 1000 euron kustannukset, jotka johtuvat ajoneuvon virheellisestä tankkauksesta.
  • Vakuutus kattaa autonomistajan oman Liikennevakuutuksen mahdollisia bonusmenetyksiä ilman ylärajaa.
  • Vakuutus sisältää hinaus- ja matkakulut-turvan. Yksityisomisteisten autojen tiepalvelun tarjoaa SOS Hinaus, ja tämän käytöstä ei vuokrauksen osapuolille koidu maksettavaksi omavastuuta. Kaupallisten omistajien autot voivat käyttää eri hinausyhtiötä, eli olethan yhteydessä auton omistajaan ennen kun soitat hinauksen.
  • Vakuutus on voimassa vuokravarauksessa mainittuna aikana Euroopan talousalueella (ETA) sekä Sveitsissä. (Huom. vuokraajan tulee varmistaa, että auton omistaja sallii ulkomailla ajamisen ja vuokraajan tulee myös ostaa vuokrauksen teon yhteydessä ajo-oikeus ulkomaille 5€/päivä lisämaksulla.)